Grönsakswok
  • Tid 20 min

Grönsakswok

3.8 (15 betyg)

En färgsprakande grönsakswok med morötter, haricots verts och salladskål med smak av ingefära.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 11

Ingredienser

4 portioner
  • 380 g kidneybönor
  • 1 msk olja
  • 200 g skivade morötter
  • 250 g färka eller tinade haricots verts
  • 150 g strimald salladslök
  • 700 g strimlat salladskål huvud
  • 150 g cashewnötter
Woksås:
  • 2 msk mango chutney
  • 2 msk olja
  • 2 msk japansk soja
  • 0.5 msk färsk ingefära
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av.

  2. 2

    Hetta upp oljan i en wok eller stor stekpanna. Stek morötterna några minuter på hög värme. Rör hela tiden. Tillsätt haricots verts och stek ytterligare någon minut under omrörning. Vänd ner lök, salladskål, bönor och cashewnötter, stek någon minut tills allt är varmt.

  3. 3

    Blanda ingredienserna till såsen och häll över grönsakerna, blanda. Servera med ris.

Sätt ett betyg

2 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • albin

    hur mycket ris för 3?

  • Rebekah Elovine Warren

    Grönsakswok