Grillade persikor med raw kokos

Grillade persikor med raw kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Recept och foto av Karoline Jönsson från boken "Det goda gröna"

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 6 små färska persikor eller nektariner
  • 1 dl kokosflakes, ev torrostade
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • Rå kolasås
  • 130 g färska dadlar, urkärnade
  • 1 dl Havregrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 krm salt

Gör så här

  1. Raw kolasås: Mixa dadlar, havregrädde och vaniljpulver till en slät kolasås. Smaka av med salt.
  2. Dela persikorna på mitten och ta bort kärnan. Grilla persikorna på båda sidor tills de har fin färg och är lätt mjuka.
  3. Servera persikorna med kolasåsen och toppa med kokosflakes och ev finrivet citronskal.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Saffranspannacotta med risgrynsgröt och björnbär

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Äppelterrine med lagerbladsglass

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Sockerkaka med äpple, maräng och kardemumma

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Äppelburritos

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Päronmuffins

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äppelkaka med havregryn

Betyg
Betyg
(174)
Grillade persikor med raw kokos
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 6 små färska persikor eller nektariner
  • 1 dl kokosflakes, ev torrostade
  • 0.5 citron, finrivet skal
  • Rå kolasås
  • 130 g färska dadlar, urkärnade
  • 1 dl Havregrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 krm salt

Grillade persikor med raw kokos

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Recept och foto av Karoline Jönsson från boken "Det goda gröna"

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Raw kolasås: Mixa dadlar, havregrädde och vaniljpulver till en slät kolasås. Smaka av med salt.
  2. Dela persikorna på mitten och ta bort kärnan. Grilla persikorna på båda sidor tills de har fin färg och är lätt mjuka.
  3. Servera persikorna med kolasåsen och toppa med kokosflakes och ev finrivet citronskal.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Vattenmelonsoppa

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Saffranspannacotta med risgrynsgröt och björnbär

Betyg
Betyg
(31)
Spara recept

Äppelterrine med lagerbladsglass

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Sockerkaka med äpple, maräng och kardemumma

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Äppelburritos

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Päronmuffins

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äppelkaka med havregryn

Betyg
Betyg
(174)