Grillade persikor med raw kokos
  • Tid 20 min

Grillade persikor med raw kokos

4.33 (3 betyg)

Recept och foto av Karoline Jönsson från boken "Det goda gröna"

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 6 små färska persikor eller nektariner
  • 1 dl kokosflakes, ev torrostade
  • 0.5 citron, finrivet skal
Rå kolasås
  • 130 g färska dadlar, urkärnade
  • 1 dl Havregrädde
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 krm salt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Raw kolasås: Mixa dadlar, havregrädde och vaniljpulver till en slät kolasås. Smaka av med salt.

  2. 2

    Dela persikorna på mitten och ta bort kärnan. Grilla persikorna på båda sidor tills de har fin färg och är lätt mjuka.

  3. 3

    Servera persikorna med kolasåsen och toppa med kokosflakes och ev finrivet citronskal.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar