Grillade majskolvar med chili- och parmesansmör
  • Tid 25 min

Grillade majskolvar med chili- och parmesansmör

3.25 (4 betyg)

Recept av Sophie Berlin och foto: Ulrika Pousette

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 4 majskolvar med blast
Chili- och parmesansmör
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 1 dl finriven parmesanost
  • 0.5 lime, finrivet skal (endast det gröna)
  • 2 krm chiliflakes
  • 1 krm salt
Till servering
  • 1 lime, delad
  • flingsalt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda alla ingredienser till smöret. Grilla majsen med blasten på ca 20 min, skalet blir lätt svart. Grilla limehalvorna till fin färg.

  2. 2

    Låt majskolvarna vila någon minut. Skala och servera med smöret, lime och ev flingsalt.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar