Grillade kycklinglår med majssallad

Betyg (1-5):
4.17 (6 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 17 st
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Örtdressing:
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad basilika
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna)
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Majssallad:
  • 2 majskolvar
  • 2 röda paprikor
  • 1 burk svarta bönor (à ca 400 g)
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till örtdressingen. Salta och peppra kycklinglårfiléerna. Grilla tills de är genomstekta med fin grillyta, ca 6 min. Lägg upp kycklingen på ett fat och skeda över rikligt med dressing.
  2. Grilla majskolvarna till fin färg. Grilla paprikorna hela tills de är mjuka och har fin färg. Skär loss majskornen med en kniv. Kärna ur paprikorna och skär i bitar. Skölj bönorna och låt rinna av. Vänd försiktigt runt majs och paprika med bönor och salladslök. Ringla över olja och strö på salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Citronkyckling med rucolasås - Coop

(5)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad - Coop

(3)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Chilikyckling-fajitas - Coop

(7)

Tortillapizza - Coop

(18)

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur - Coop

(16)
17 st
  • Ingredienser 17 st
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Örtdressing:
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl hackad basilika
  • 2 schalottenlökar, finhackade
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk flytande honung
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna)
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • Majssallad:
  • 2 majskolvar
  • 2 röda paprikor
  • 1 burk svarta bönor (à ca 400 g)
  • 2 salladslökar, strimlade
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt

Grillade kycklinglår med majssallad

Betyg (1-5):
4.17 (6 betyg)

Tillagningstid: 35 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ihop ingredienserna till örtdressingen. Salta och peppra kycklinglårfiléerna. Grilla tills de är genomstekta med fin grillyta, ca 6 min. Lägg upp kycklingen på ett fat och skeda över rikligt med dressing.
  2. Grilla majskolvarna till fin färg. Grilla paprikorna hela tills de är mjuka och har fin färg. Skär loss majskornen med en kniv. Kärna ur paprikorna och skär i bitar. Skölj bönorna och låt rinna av. Vänd försiktigt runt majs och paprika med bönor och salladslök. Ringla över olja och strö på salt.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Bruschetta med kyckling - Coop

(8)

Citronkyckling med rucolasås - Coop

(5)

Pulled chickenbreast i wrap med avokado och rödkålssallad - Coop

(3)

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad - Coop

(10)

Mexikansk ranchsallad med kyckling och avokadodressing - Coop

(0)

Chilikyckling-fajitas - Coop

(7)

Tortillapizza - Coop

(18)

Stor festsallad med senapskyckling och bulgur - Coop

(16)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies