Grillad entrecôte med örtpesto

Grillad entrecôte med örtpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor.Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Louise

2021-04-30

Tog Västerbottenost istället, så himla god svensk pesto!!

Liknande recept

Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Angusbiff med grillad sötpotatis och fetaostkräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Baconpizza med fetaost och basilika

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Lammkebabspett med fetaostdipp

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Grillad entrecôte med örtpesto
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg Naturbeteskött entrecôte
  • salt och svartpeppar
  • 1 rosmarinkvist
  • Örtolja
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 1 dl hackad persilja
  • 1 dl riven prästost
  • 0.5 dl rostade solroskärnor
  • 1.5 dl neutral olja
  • 0.5 citron, saft
  • salt och svartpeppar

Grillad entrecôte med örtpesto

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.

Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
  2. Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor.Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.

Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Louise

2021-04-30

Tog Västerbottenost istället, så himla god svensk pesto!!

Liknande recept

Spara recept

Isbergssallad med bacon och blue cheese-dressing

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Enkel pastasallad med halloumi

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Angusbiff med grillad sötpotatis och fetaostkräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Baconpizza med fetaost och basilika

Betyg
Betyg
(20)
Spara recept

Lammkebabspett med fetaostdipp

Betyg
Betyg
(14)
Spara recept

Chorizo- och mozzarellaköttbullar

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)