
Grillad entrecôte med örtpesto
Betyg (1-5):
Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.
Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 kg Naturbeteskött entrecôte
- salt och svartpeppar
- 1 rosmarinkvist
- Örtolja
- 1 dl finskuren gräslök
- 1 dl hackad persilja
- 1 dl riven prästost
- 0.5 dl rostade solroskärnor
- 1.5 dl neutral olja
- 0.5 citron, saft
- salt och svartpeppar
Gör så här
- Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
- Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor.Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.
Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!
Grillad entrecôte med örtpesto
Betyg (1-5):
Grillad entrecote på vårt eget naturbeteskött – för öppna landskap, biologisk mångfald och den goda smakens skull.
Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Mixa örter, ost, solroskärnor och olja grovt. Smaka av med citronsaft, salt och peppar. Salta och peppra entrecoten runtom. Grilla till en innertemperatur på 55°.
- Låt köttet vila 10 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor.Servera köttet med peston och garnera ev med rosmarin.
Tips

Entrecôte finns i vårt nya naturbetesköttsortiment!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
2021-04-30
Tog Västerbottenost istället, så himla god svensk pesto!!
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Louise
2021-04-30
Tog Västerbottenost istället, så himla god svensk pesto!!