
Grillad coleslaw
Betyg (1-5):
Smaken på kålen slår i taket när den blir grillad!
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 500 g färsk vitkål
- 2 rödlökar
- 1 dl persilja, hackad
- Dressing
- 0.5 dl majonnäs
- 1 dl turkisk yoghurt
- 1 vitlöksklyfta, riven
- 2 tsk pressad citronsaft eller vinäger
- 1 tsk worcestershiresås
- salt och svartpeppar
Gör så här
- Blanda alla ingredienser till dressingen. Skär kålen i klyftor. Skala och skär lökarna i grova ringar. Grilla löken tills den är mjuk. Pensla kålen med olja och grilla över svag glöd.
- Vänd ofta så den inte blir bränd. Fördela kål och lök på ett serveringsfat och skeda över lite av dressingen.
- Garnera med hackad persilja och servera resten av såsen vid sidan om.
Tips

Även salladsklyftor kan grillas blixtsnabbt.
Grillad coleslaw
Betyg (1-5):
Smaken på kålen slår i taket när den blir grillad!
Tillagningstid: 25 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Blanda alla ingredienser till dressingen. Skär kålen i klyftor. Skala och skär lökarna i grova ringar. Grilla löken tills den är mjuk. Pensla kålen med olja och grilla över svag glöd.
- Vänd ofta så den inte blir bränd. Fördela kål och lök på ett serveringsfat och skeda över lite av dressingen.
- Garnera med hackad persilja och servera resten av såsen vid sidan om.
Tips

Även salladsklyftor kan grillas blixtsnabbt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!
Mia
2017-08-04
Så enkelt men så gott!!