Grillad aubergineröra
  • Tid 30 min

Grillad aubergineröra

5 (1 betyg)

En god vegetarisk röra att börja grillkvällen med. Toppa nygrillade brödskivor med aubergineröran som är smaksatt med paprika, vitlök och persilja.

  • Tillagningstid 30 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

4 portioner
  • 2 auberginer
  • 2 röda paprikor
  • 1 vitlöksklyfta, finriven
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl hackad persilja
  • flingsalt och svartpeppar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • olivolja, att pensla bröden med
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Grilla aubergine och paprika tills de är mjuka och skalet är bränt. Gröp ur köttet på auberginen och skala och kärna ur paprikan. Hacka allt grovt och blanda. Blanda med vitlök, olja och persilja. Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.

  2. 2

    Pensla bröden med olivolja och grilla dem gyllene på båda sidorna. Servera bröden toppade med aubergineröran.

Tips

Bild på Sara Begner, Matkreatör, Coop
Smaka av röran med lite citronsaft eller balsamvinäger.
Sara Begner, Matkreatör, Coop
Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar