Griljering till julskinka

Griljering till julskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Mixad och maxad med smaker får den färdigkokta skinkan ett täcke de luxe med den här griljeringen.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:200º
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 ägg, endast gulan
  • 0.5 dl sötstark senap
  • 1 msk torkad salvia
  • 6 mortlade nejlikor
  • 2 mandariner, finrivet skal endast det oranga
  • 2 dl grovriven ljus baguette

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Lägg äggulor, senap, salvia,nejlika, mandarinskal och brödi en bunke. Mixa slätt med enstavmixer alternativt användmatberedare.
  3. Fördela smeten jämnt överskinkan.
  4. Griljera i mitten av ugnen tillsskinkan fått fin färg, ca 15 min.

Tips

Det går utmärkt att griljera skinkan dagen före julafton.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karin

2013-12-20

Brödet bör vara lite gammalt och torrt.Mandariner är svåra att riva, ta en apelsin.Härliga dofter!!!

Liknande recept

Spara recept

Griljerad julskinka med ingefära

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ört- och citronöverbakad lammstek

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Chipotlemarinerad fläskfilé

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kabab koobideh

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Örtfylld lammstek med feta

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fläskfilé med krispig örttopping

Betyg
Betyg
(15)
Griljering till julskinka
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 ägg, endast gulan
  • 0.5 dl sötstark senap
  • 1 msk torkad salvia
  • 6 mortlade nejlikor
  • 2 mandariner, finrivet skal endast det oranga
  • 2 dl grovriven ljus baguette

Griljering till julskinka

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Mixad och maxad med smaker får den färdigkokta skinkan ett täcke de luxe med den här griljeringen.

Tillagningstid: 15 minuter
Ugnstemperatur:200º
1 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Lägg äggulor, senap, salvia,nejlika, mandarinskal och brödi en bunke. Mixa slätt med enstavmixer alternativt användmatberedare.
  3. Fördela smeten jämnt överskinkan.
  4. Griljera i mitten av ugnen tillsskinkan fått fin färg, ca 15 min.

Tips

Det går utmärkt att griljera skinkan dagen före julafton.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Karin

2013-12-20

Brödet bör vara lite gammalt och torrt.Mandariner är svåra att riva, ta en apelsin.Härliga dofter!!!

Liknande recept

Spara recept

Griljerad julskinka med ingefära

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Ört- och citronöverbakad lammstek

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Chipotlemarinerad fläskfilé

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Godaste köttbullarna

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Kabab koobideh

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Örtfylld lammstek med feta

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Köttbullar med rivna morötter och ingefära

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Fläskfilé med krispig örttopping

Betyg
Betyg
(15)