Glühwein

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(56)

Glühwein är värmande och gott.

Tillagningstid: 10 minuter + 20 minuter att dra
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 liter rött vin
  • 2 skivade clementiner
  • 2 kanelstänger
  • 5 kryddnejlikor
  • 1 torkat pomeransskal
  • 1 dl strösocker ev mer

Gör så här

  1. Häll vin i en kastrull, tillsätt clementinskivor, alla kryddor och värm upp. Dra av från plattan innan det börjar koka. Smaka av med socker och låt stå i 20 minuter och dra. Håll gärna vinet varmt eller hetta upp direkt innan servering.

Tips

Kan förberedas dagen innan. Lägg då alla ingredienser tillsammans att dra i rumstemperatur och hetta upp precis innan servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Klassiska falafel

Betyg
Betyg
(69)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tarteletter med fänkål och kokos

Betyg
Betyg
(2)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1 liter rött vin
  • 2 skivade clementiner
  • 2 kanelstänger
  • 5 kryddnejlikor
  • 1 torkat pomeransskal
  • 1 dl strösocker ev mer

Glühwein

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(56)

Glühwein är värmande och gott.

Tillagningstid: 10 minuter + 20 minuter att dra
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Häll vin i en kastrull, tillsätt clementinskivor, alla kryddor och värm upp. Dra av från plattan innan det börjar koka. Smaka av med socker och låt stå i 20 minuter och dra. Håll gärna vinet varmt eller hetta upp direkt innan servering.

Tips

Kan förberedas dagen innan. Lägg då alla ingredienser tillsammans att dra i rumstemperatur och hetta upp precis innan servering.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Kallmarinerad fläskytterfilé med sötpotatisfries

Betyg
Betyg
(47)
Spara recept

Grahamskex med timjan och rosmarin med vispat smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Klassiska falafel

Betyg
Betyg
(69)
Spara recept

Kryddrubbade kycklingmedaljonger med raw slaw-sallad

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Gravad röding

Betyg
Betyg
(27)
Spara recept

Salsa med lingon och äpple

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Krämig koriander- och chilisill

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Tarteletter med fänkål och kokos

Betyg
Betyg
(2)