Getostcréme

Getostcréme

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En god dippsås till favoritgrönsakerna.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
  • 200 g chèvre
  • 2 dl matyoghurt eller gräddfil
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på osten. Smula ner osten i en bunke och blanda noga med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera till lättkokta grönsaker som morot, sommarkål, salladslök, polkabetor eller rödbetor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Getostcréme
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 200 g chèvre
  • 2 dl matyoghurt eller gräddfil
  • peppar
  • salt

Getostcréme

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

En god dippsås till favoritgrönsakerna.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på osten. Smula ner osten i en bunke och blanda noga med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera till lättkokta grönsaker som morot, sommarkål, salladslök, polkabetor eller rödbetor.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!