Getostcréme

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En god dippsås till favoritgrönsakerna.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (3)
  • 200 g chèvre
  • 2 dl matyoghurt eller gräddfil
  • peppar

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på osten. Smula ner osten i en bunke och blanda noga med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera till lättkokta grönsaker som morot, sommarkål, salladslök, polkabetor eller rödbetor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Duchesse på sötpotatis - Lotta Lundgren

(0)

Matmuffins med morötter och fetaost

(5)

Rödbetskorgar med ostkräm

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 200 g chèvre
  • 2 dl matyoghurt eller gräddfil
  • peppar

Getostcréme

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En god dippsås till favoritgrönsakerna.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på osten. Smula ner osten i en bunke och blanda noga med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera till lättkokta grönsaker som morot, sommarkål, salladslök, polkabetor eller rödbetor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(1)

Duchesse på sötpotatis - Lotta Lundgren

(0)

Matmuffins med morötter och fetaost

(5)

Rödbetskorgar med ostkräm

(2)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(2)

Pastasallad med fylld pasta och basilika

(4)

Vegopizza på kikärtsbotten

(18)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies