Getostcréme

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En god dippsås till favoritgrönsakerna.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 200 g chèvre
  • 2 dl matyoghurt eller gräddfil
  • peppar
  • salt

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på osten. Smula ner osten i en bunke och blanda noga med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera till lättkokta grönsaker som morot, sommarkål, salladslök, polkabetor eller rödbetor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pepparkaksrullade ädelostbollar

(7)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Äggröra med parmachips

(4)

Polarpizzor

(7)

Frasig minipizza

(19)

Rostad majssallad

(2)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Grillad halloumi med sallad

(14)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 200 g chèvre
  • 2 dl matyoghurt eller gräddfil
  • peppar
  • salt

Getostcréme

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

En god dippsås till favoritgrönsakerna.

Tillagningstid: 5 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär bort kanterna på osten. Smula ner osten i en bunke och blanda noga med matyoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera till lättkokta grönsaker som morot, sommarkål, salladslök, polkabetor eller rödbetor.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Pepparkaksrullade ädelostbollar

(7)

Brötchen med lax och färskost

(0)

Äggröra med parmachips

(4)

Polarpizzor

(7)

Frasig minipizza

(19)

Rostad majssallad

(2)

Filodegsknyten med västerbottensost

(0)

Grillad halloumi med sallad

(14)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies