
Friterat rispapper med tofuröra
Betyg (1-5):
Friterat rispapper som toppas med en gud tofuröra på koriander, salladslök, tångkaviar och växtbaserad majonnäs. Perfekt att bjuda på som tilltugg.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 1 dl neutral olja
- 4 rispapper
- 1 röd chili
- Tofuröra
- 250 g naturell tofu
- 1 kruka koriander
- 2 salladslökar
- 0.5 vitlöksklyfta
- 1 dl växtbaserad majonnäs
- 1 dl växtbaserad crème fraiche
- 100 g tångkaviar
- 1 lime, finrivet skal och saft
- salt
Gör så här
- Riv tofun grovt. Hacka koriandern, strimla salladslöken fint.
- Blanda tofu, koriander, salladslök, majonnäs, crème fraiche och kaviaren, tillsätt limeskal (endast det gröna) och finriven vitlök. Smaka av med limesaft och salt.
- Hetta upp olja i en stekpanna, Bryt rispappren i bitar och fritera dem några åt gången ca 3 sekunder, det går fort. Plockaupp dem med en tång och låt dem rinna av på ett hushållspapper.
- Finhacka chilin, fördela röran på rispappersbitarna och toppa med koriander och chili.
Friterat rispapper med tofuröra
Betyg (1-5):
Friterat rispapper som toppas med en gud tofuröra på koriander, salladslök, tångkaviar och växtbaserad majonnäs. Perfekt att bjuda på som tilltugg.
Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Riv tofun grovt. Hacka koriandern, strimla salladslöken fint.
- Blanda tofu, koriander, salladslök, majonnäs, crème fraiche och kaviaren, tillsätt limeskal (endast det gröna) och finriven vitlök. Smaka av med limesaft och salt.
- Hetta upp olja i en stekpanna, Bryt rispappren i bitar och fritera dem några åt gången ca 3 sekunder, det går fort. Plockaupp dem med en tång och låt dem rinna av på ett hushållspapper.
- Finhacka chilin, fördela röran på rispappersbitarna och toppa med koriander och chili.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!