Friterat rispapper med tofuröra

Friterat rispapper med tofuröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Friterat rispapper som toppas med en gud tofuröra på koriander, salladslök, tångkaviar och växtbaserad majonnäs. Perfekt att bjuda på som tilltugg.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
  • 1 dl neutral olja
  • 4 rispapper
  • 1 röd chili
  • Tofuröra
  • 250 g naturell tofu
  • 1 kruka koriander
  • 2 salladslökar
  • 0.5 vitlöksklyfta
  • 1 dl växtbaserad majonnäs
  • 1 dl växtbaserad crème fraiche
  • 100 g tångkaviar
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • salt

Gör så här

  1. Riv tofun grovt. Hacka koriandern, strimla salladslöken fint.
  2. Blanda tofu, koriander, salladslök, majonnäs, crème fraiche och kaviaren, tillsätt limeskal (endast det gröna) och finriven vitlök. Smaka av med limesaft och salt.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna, Bryt rispappren i bitar och fritera dem några åt gången ca 3 sekunder, det går fort. Plockaupp dem med en tång och låt dem rinna av på ett hushållspapper.
  4. Finhacka chilin, fördela röran på rispappersbitarna och toppa med koriander och chili.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Friterat rispapper med tofuröra
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 1 dl neutral olja
  • 4 rispapper
  • 1 röd chili
  • Tofuröra
  • 250 g naturell tofu
  • 1 kruka koriander
  • 2 salladslökar
  • 0.5 vitlöksklyfta
  • 1 dl växtbaserad majonnäs
  • 1 dl växtbaserad crème fraiche
  • 100 g tångkaviar
  • 1 lime, finrivet skal och saft
  • salt

Friterat rispapper med tofuröra

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Friterat rispapper som toppas med en gud tofuröra på koriander, salladslök, tångkaviar och växtbaserad majonnäs. Perfekt att bjuda på som tilltugg.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner

Gör så här

  1. Riv tofun grovt. Hacka koriandern, strimla salladslöken fint.
  2. Blanda tofu, koriander, salladslök, majonnäs, crème fraiche och kaviaren, tillsätt limeskal (endast det gröna) och finriven vitlök. Smaka av med limesaft och salt.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna, Bryt rispappren i bitar och fritera dem några åt gången ca 3 sekunder, det går fort. Plockaupp dem med en tång och låt dem rinna av på ett hushållspapper.
  4. Finhacka chilin, fördela röran på rispappersbitarna och toppa med koriander och chili.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!