För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fransk potatissallad med kryddig korv

Betyg (1-5):
2.27 (22 betyg)

Färskpotatis i senapsvinägrett med stekt chorizo.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 tsk olivolja
  • 300 g chorizo
  • Vinägrett:
  • 1 dl finhackad gräslök
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vinäger
  • 2 msk fransk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten.

Vinägrett

  1. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten och blanda med potatisen.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek korven tills den är varm.

Tips

Om barnen föredrar kladdig potatissallad häll i majonnäs eller crème fraiche. <br/>Pimpa salladen med säsongens örter, en burk bönor och knaprig bacon, mums.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Janne

2016-05-06

Den här gör vi ofta till grillat - superenkel och supergod! Jag brukar köra stavmixer i vinägretten för att blanda in luft så att den bli tjock.

Maria Karlsson

2012-07-01

En av mina favoriter - mums.

Liknande recept

Korv i långpanna med sötpotatis

(56)

Pytt med kabanoss och tzatziki

(8)

Pustagryta

(6)

Isterband med krämig potatissallad och heminlagda rödbetor

(1)

Festlig falukorv med färskpotatiskross

(30)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(34)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Falukorvsgratäng

(17)
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 tsk olivolja
  • 300 g chorizo
  • Vinägrett:
  • 1 dl finhackad gräslök
  • 1 dl olivolja
  • 0.5 dl vinäger
  • 2 msk fransk senap
  • 1 msk honung
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk salt

Fransk potatissallad med kryddig korv

Betyg (1-5):
2.27 (22 betyg)

Färskpotatis i senapsvinägrett med stekt chorizo.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten.

Vinägrett

  1. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten och blanda med potatisen.
  2. Värm en stekpanna med olja och stek korven tills den är varm.

Tips

Om barnen föredrar kladdig potatissallad häll i majonnäs eller crème fraiche. <br/>Pimpa salladen med säsongens örter, en burk bönor och knaprig bacon, mums.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Janne

2016-05-06

Den här gör vi ofta till grillat - superenkel och supergod! Jag brukar köra stavmixer i vinägretten för att blanda in luft så att den bli tjock.

Maria Karlsson

2012-07-01

En av mina favoriter - mums.

Liknande recept

Korv i långpanna med sötpotatis

(56)

Pytt med kabanoss och tzatziki

(8)

Pustagryta

(6)

Isterband med krämig potatissallad och heminlagda rödbetor

(1)

Festlig falukorv med färskpotatiskross

(30)

Jordärtskockssoppa med kryddig korv

(34)

Wrap med korv och potatiskross

(23)

Falukorvsgratäng

(17)