Foliepaket med banan, choklad och marshmallows

Foliepaket med banan, choklad och marshmallows

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Grillad banan, en riktig dessertklassiker. Här med marshmallows och flingsalt. Recept av: Liselotte Forslin och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 bananer
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl minimarshmallow
  • 1 tsk flingsalt
  • vaniljglass

Gör så här

  1. Skär ett djupt snitt i bananerna genom skalet. Hacka chokladen grovt och tryck ner i snitten.
  2. Riv fyra ark av ugnsfolie, 40 x 40 cm. Lägg bananerna mitt på arken och förslut paketen väl. Lägg på galler över riktigt varm glöd ca 10 min under lock med spjället lite öppet.
  3. Öppna paketen och fördela marshmallows och flingsalt på bananerna. Servera med vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Smulpaj med päron och kardemumma

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Passionsfruktscheesecake

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Rabarberkompott med crunch

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vita kokosbollar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Hallonsemifreddo

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)
Foliepaket med banan, choklad och marshmallows
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 bananer
  • 100 g mörk choklad
  • 1 dl minimarshmallow
  • 1 tsk flingsalt
  • vaniljglass

Foliepaket med banan, choklad och marshmallows

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(8)

Grillad banan, en riktig dessertklassiker. Här med marshmallows och flingsalt. Recept av: Liselotte Forslin och foto: Ulrika Ekblom

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär ett djupt snitt i bananerna genom skalet. Hacka chokladen grovt och tryck ner i snitten.
  2. Riv fyra ark av ugnsfolie, 40 x 40 cm. Lägg bananerna mitt på arken och förslut paketen väl. Lägg på galler över riktigt varm glöd ca 10 min under lock med spjället lite öppet.
  3. Öppna paketen och fördela marshmallows och flingsalt på bananerna. Servera med vaniljglass.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

Betyg
Betyg
(24)
Spara recept

Smulpaj med päron och kardemumma

Betyg
Betyg
(36)
Spara recept

Passionsfruktscheesecake

Betyg
Betyg
(34)
Spara recept

Rabarberkompott med crunch

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Snabba marängbakelser

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Vita kokosbollar

Betyg
Betyg
(6)
Spara recept

Hallonsemifreddo

Betyg
Betyg
(32)
Spara recept

Vit chokladtryffel

Betyg
Betyg
(41)