För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Fläskkarré med ingefärsrubbing

Betyg (1-5):
3.31 (26 betyg)

Fläsk är riktigt tacksamt att grilla - blir ofta saftigt och smakrikt, speciellt om man gnider in köttbitarna med denna sötstarka kryddblanding.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g benfri fläskkarré
  • Ingefärsrubbing:
  • 3 msk skalad, riven färsk ingefära
  • 1 citron, rivet skal
  • 1 urkärnad, hackad chili
  • 1.5 msk flingsalt
  • 0.5 msk råsocker
  • 1 tsk stötta korianderfrön

Gör så här

  1. Skär karrén i remsor, 3-4 centimeter breda och cirka 15 centimeter långa, eller skär i bitar. Blanda ihop rubbingen och gnugga in den ordentligt i köttet. Trä remsorna på grillspett och grilla runt om cirka 3 minuter på varje sida.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Melonsallad med halloumi

(21)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Kallmarinerad fläskfilé med mango chutney

(16)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)

Kryddiga honungsribs

(19)

Grillad fläskytterfilé med lime- och honungsglaze

(187)

Majs- och äppelsoppa med sockerkokt ingefära

(0)

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

(3)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 600 g benfri fläskkarré
  • Ingefärsrubbing:
  • 3 msk skalad, riven färsk ingefära
  • 1 citron, rivet skal
  • 1 urkärnad, hackad chili
  • 1.5 msk flingsalt
  • 0.5 msk råsocker
  • 1 tsk stötta korianderfrön

Fläskkarré med ingefärsrubbing

Betyg (1-5):
3.31 (26 betyg)

Fläsk är riktigt tacksamt att grilla - blir ofta saftigt och smakrikt, speciellt om man gnider in köttbitarna med denna sötstarka kryddblanding.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär karrén i remsor, 3-4 centimeter breda och cirka 15 centimeter långa, eller skär i bitar. Blanda ihop rubbingen och gnugga in den ordentligt i köttet. Trä remsorna på grillspett och grilla runt om cirka 3 minuter på varje sida.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Melonsallad med halloumi

(21)

Julkycklingbollar med ingefära och apelsin

(3)

Kallmarinerad fläskfilé med mango chutney

(16)

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

(2)

Kryddiga honungsribs

(19)

Grillad fläskytterfilé med lime- och honungsglaze

(187)

Majs- och äppelsoppa med sockerkokt ingefära

(0)

Prästostpaj toppad med dressad fänkål, granatäpple och dill

(3)