Fläskkarré med ingefärsrubbing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(26)

Fläsk är riktigt tacksamt att grilla - blir ofta saftigt och smakrikt, speciellt om man gnider in köttbitarna med denna sötstarka kryddblanding.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 600 g benfri fläskkarré
  • Ingefärsrubbing:
  • 3 msk skalad, riven färsk ingefära
  • 1 citron, rivet skal
  • 1 urkärnad, hackad chili
  • 1.5 msk flingsalt
  • 0.5 msk råsocker
  • 1 tsk stötta korianderfrön

Gör så här

  1. Skär karrén i remsor, 3-4 centimeter breda och cirka 15 centimeter långa, eller skär i bitar. Blanda ihop rubbingen och gnugga in den ordentligt i köttet. Trä remsorna på grillspett och grilla runt om cirka 3 minuter på varje sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Majs- och äppelsoppa med sockerkokt ingefära

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ört- och citronöverbakad lammstek

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddiga honungsribs

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Melonsallad med halloumi

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Linser med citron och persilja

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grillad fläskytterfilé med lime- och honungsglaze

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Grapefruktgravad lax

Betyg
Betyg
(2)
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 600 g benfri fläskkarré
  • Ingefärsrubbing:
  • 3 msk skalad, riven färsk ingefära
  • 1 citron, rivet skal
  • 1 urkärnad, hackad chili
  • 1.5 msk flingsalt
  • 0.5 msk råsocker
  • 1 tsk stötta korianderfrön

Fläskkarré med ingefärsrubbing

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(26)

Fläsk är riktigt tacksamt att grilla - blir ofta saftigt och smakrikt, speciellt om man gnider in köttbitarna med denna sötstarka kryddblanding.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär karrén i remsor, 3-4 centimeter breda och cirka 15 centimeter långa, eller skär i bitar. Blanda ihop rubbingen och gnugga in den ordentligt i köttet. Trä remsorna på grillspett och grilla runt om cirka 3 minuter på varje sida.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Majs- och äppelsoppa med sockerkokt ingefära

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Ört- och citronöverbakad lammstek

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Kryddiga honungsribs

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Melonsallad med halloumi

Betyg
Betyg
(22)
Spara recept

Linser med citron och persilja

Betyg
Betyg
(40)
Spara recept

Marinerade tofuspett med asiatisk melonsallad

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Grillad fläskytterfilé med lime- och honungsglaze

Betyg
Betyg
(189)
Spara recept

Grapefruktgravad lax

Betyg
Betyg
(2)