Fiskpinnar i bröd med asiatisk topping

Fiskpinnar i bröd med asiatisk topping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(98)

Lägg krispiga fiskpinnar i korvbröd och toppa med en sallad av smörgåsgurka, rödlök och koriander. Servera med srirachamajonnäs och rostad lök. Mums!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
  • 200 g smörgåsgurka
  • 1 rödlök
  • 1 kruka färsk koriander
  • 400 g fiskpinnar (12 stycken)
  • 1 msk smör, till stekning
  • 0.5 gurka
  • 200 g korvbröd (8 stycken)
  • 1 dl srirachamajonnäs
  • 1 dl rostad lök

Gör så här

  1. Finhacka smörgåsgurka och lök. Vänd ihop med grovt skuren koriander (både blad och stjälk).
  2. Stek fiskpinnarna i smör till fin färg. Skiva gurkan tunt på längden med osthyvel.
  3. Lägg gurka och fiskpinnar i korvbröden. Toppa med gurkröran, srirachamajonnäs och rostad lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Martina

2021-08-25

Toppen. Bra och enkel lunch till stora och små. Går att variera med det man har hemma.

Gabriella

2021-03-30

Jättegott och snabbt!

Agnes

2021-02-22

Enkelt och väldigt gott!

Emma

2021-02-12

Enkelt och gott. En ny favorit!

Magdalena

2021-01-23

Korvbröd av potatis gjorde det lite "matigare". Ungarna älskade detta!

Anna

2020-12-18

Det blev toppen! Köpte till lite mango att ha på, blev så gott.

Emelie

2020-12-08

Helt fantastiskt gott, Coops bästa recept!

Liselotte

2020-09-30

Hela familjen gillade det.

Charlotte

2020-09-28

Jättegott! Hela familjen älskade rätten.

Fiskpinnar i bröd med asiatisk topping
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 200 g smörgåsgurka
  • 1 rödlök
  • 1 kruka färsk koriander
  • 400 g fiskpinnar (12 stycken)
  • 1 msk smör, till stekning
  • 0.5 gurka
  • 200 g korvbröd (8 stycken)
  • 1 dl srirachamajonnäs
  • 1 dl rostad lök

Fiskpinnar i bröd med asiatisk topping

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(98)

Lägg krispiga fiskpinnar i korvbröd och toppa med en sallad av smörgåsgurka, rödlök och koriander. Servera med srirachamajonnäs och rostad lök. Mums!

Tillagningstid: 20 min
4 portioner

Gör så här

  1. Finhacka smörgåsgurka och lök. Vänd ihop med grovt skuren koriander (både blad och stjälk).
  2. Stek fiskpinnarna i smör till fin färg. Skiva gurkan tunt på längden med osthyvel.
  3. Lägg gurka och fiskpinnar i korvbröden. Toppa med gurkröran, srirachamajonnäs och rostad lök.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Martina

2021-08-25

Toppen. Bra och enkel lunch till stora och små. Går att variera med det man har hemma.

Gabriella

2021-03-30

Jättegott och snabbt!

Agnes

2021-02-22

Enkelt och väldigt gott!

Emma

2021-02-12

Enkelt och gott. En ny favorit!

Magdalena

2021-01-23

Korvbröd av potatis gjorde det lite "matigare". Ungarna älskade detta!

Anna

2020-12-18

Det blev toppen! Köpte till lite mango att ha på, blev så gott.

Emelie

2020-12-08

Helt fantastiskt gott, Coops bästa recept!

Liselotte

2020-09-30

Hela familjen gillade det.

Charlotte

2020-09-28

Jättegott! Hela familjen älskade rätten.