Filodegsknyten
  • Tid 20 min
  • Ugn 200º

Filodegsknyten

2.68 (28 betyg)

Ljuvliga små knyten fyllda med fetaost, basilika och pinjenötter.

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 8
  • Ugnstemperatur 200º

Ingredienser

8 stycken
  • 300 g fetaost
  • 1 kruka basilika, blad
  • 1 vitlöksklyftor
  • 100 g pinjenötter
  • 4 filodegsark
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk chiliflakes
  • 1 tsk flingsalt
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Mixa fetaost, basilikablad, vitlök i en matberedare. Tillsätt pinjenötterna mot slutet.

  2. 2

    Dela filodegsarken på längden. Fördela fyllningen längst ner på de 8 remsorna, vik in kanterna och rulla ihop till ett litet paket. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.

  3. 3

    Pensla knytena med olivolja, strö över chiliflakes och flingsalt. Grädda i ugnen cirka 10 minuter tills knytena fått fin färg.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar