Färskpotatissallad med ädelost

Färskpotatissallad med ädelost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Sallad med sommarkänsla. God som ensamrätt eller med grillat.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
  • 1.5 kg färsk potatis
  • 150 g sockerärtor
  • 1 rödlök skuren i tunna skivor
  • 1 urkärnad paprika skuren i tunna skivor
  • 150 g ädelost
  • Vinägrett:
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm tabasco (eller efter smak)
  • 1 msk muscovado-eller farinsocker
  • 3 msk grov senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl olivolja

Gör så här

  1. Koka den färska potatisen och förväll sockerärterna lätt. Om potatisen är stor - skär den i bitar. Blanda potatisen och grönsaker, vispa ihop vinägretten och slå den över salladen. Rör om försiktigt och smula över ädelosten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Färskpotatissallad med ädelost
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1.5 kg färsk potatis
  • 150 g sockerärtor
  • 1 rödlök skuren i tunna skivor
  • 1 urkärnad paprika skuren i tunna skivor
  • 150 g ädelost
  • Vinägrett:
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm tabasco (eller efter smak)
  • 1 msk muscovado-eller farinsocker
  • 3 msk grov senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl olivolja

Färskpotatissallad med ädelost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Sallad med sommarkänsla. God som ensamrätt eller med grillat.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner

Gör så här

  1. Koka den färska potatisen och förväll sockerärterna lätt. Om potatisen är stor - skär den i bitar. Blanda potatisen och grönsaker, vispa ihop vinägretten och slå den över salladen. Rör om försiktigt och smula över ädelosten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!