Färskpotatissallad med ädelost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Sallad med sommarkänsla. God som ensamrätt eller med grillat.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 kg färsk potatis
  • 150 g sockerärtor
  • 1 rödlök skuren i tunna skivor
  • 1 urkärnad paprika skuren i tunna skivor
  • 150 g ädelost
  • Vinägrett:
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm tabasco (eller efter smak)
  • 1 msk muscovado-eller farinsocker
  • 3 msk grov senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl olivolja

Gör så här

  1. Koka den färska potatisen och förväll sockerärterna lätt. Om potatisen är stor - skär den i bitar. Blanda potatisen och grönsaker, vispa ihop vinägretten och slå den över salladen. Rör om försiktigt och smula över ädelosten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad långbakad högrev

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Primörpaj

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lammfärsbiffar med ugnsrostad blomkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Färskpotatisknyten med tofu- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Potatissallad med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Sötpotatissallad med limevinägrett

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 1.5 kg färsk potatis
  • 150 g sockerärtor
  • 1 rödlök skuren i tunna skivor
  • 1 urkärnad paprika skuren i tunna skivor
  • 150 g ädelost
  • Vinägrett:
  • 3 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm tabasco (eller efter smak)
  • 1 msk muscovado-eller farinsocker
  • 3 msk grov senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl olivolja

Färskpotatissallad med ädelost

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(0)

Sallad med sommarkänsla. God som ensamrätt eller med grillat.

Tillagningstid: 30 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka den färska potatisen och förväll sockerärterna lätt. Om potatisen är stor - skär den i bitar. Blanda potatisen och grönsaker, vispa ihop vinägretten och slå den över salladen. Rör om försiktigt och smula över ädelosten.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Grillad långbakad högrev

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Primörpaj

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Lammfärsbiffar med ugnsrostad blomkål

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Färskpotatisknyten med tofu- och avokadoröra

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Potatissallad med grillade grönsaker

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Sötpotatissallad med limevinägrett

Betyg
Betyg
(87)
Spara recept

Marinerad fläskkarré med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(28)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)