Färskoströra med spenat och vitlök

Färskoströra med spenat och vitlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Gratinerade nacho-chips, ny smak med spenat och vitlök.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 70 g babyspenat
  • 0.5 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g riven ost
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • nachos

Gör så här

  1. Grovhacka spenaten. Fräs spenat, lök och vitlök i lite olja. Salta och peppra.
  2. Blanda spenatblandningen med cream cheese.
  3. Lägg över i en ugnsform. Strö över osten och gratinera några min högt upp i ugnen tills osten smält. Servera direkt med nachos.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2014-01-30

Gott

AC

2013-12-30

Super! Gott som förtugg eller komplement till t ex mex-middag ...

Liknande recept

Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Primörsallad med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad avokadohalva

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)
Färskoströra med spenat och vitlök
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 70 g babyspenat
  • 0.5 hackad gul lök
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g riven ost
  • 0.5 tsk salt
  • Till servering:
  • nachos

Färskoströra med spenat och vitlök

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Gratinerade nacho-chips, ny smak med spenat och vitlök.

Tillagningstid: 20 minuter
Ugnstemperatur:250º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Grovhacka spenaten. Fräs spenat, lök och vitlök i lite olja. Salta och peppra.
  2. Blanda spenatblandningen med cream cheese.
  3. Lägg över i en ugnsform. Strö över osten och gratinera några min högt upp i ugnen tills osten smält. Servera direkt med nachos.

Tips

Den här rätten passar bra på en buffé. Räkna då med att receptet räcker till 8 personer.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Peter

2014-01-30

Gott

AC

2013-12-30

Super! Gott som förtugg eller komplement till t ex mex-middag ...

Liknande recept

Spara recept

Quesadillas med avokadoröra

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Chèvregratinerade kronärtskocksbottnar

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Grillad halloumi med sallad

Betyg
Betyg
(23)
Spara recept

Primörsallad med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad avokadohalva

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Tortillasnibbar

Betyg
Betyg
(25)
Spara recept

Tortillapizza med rostad majs- och gurksallad

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Filodegsknyten med Västerbottensost

Betyg
Betyg
(3)