Färskost med löjrom

Betyg (1-5):
2.91 (23 betyg)

Fräscht tilltugg för somriga dagar. Några få ingredienser blir en enkel smaksensation.

Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (5)
  • 200 g färskost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 finhackad röd lök
  • 1.5 dl hackad gräslök
  • 100 g löjrom eller annan rom

Gör så här

  1. Blanda färskost och crème fraiche och lägg i en skål. Garnera med rödlök, gräslök och rom.

Servering

Servera som bufférätt, mingelrätt eller som förrätt med bitar av baguette till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Getostbrûlée

(13)

Matjessillröra

(23)

Parmesanchips med löjrom och citroncrème

(19)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Örtiga oststänger

(3)

Västerbottenspaj med kantarellcréme

(24)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(4)
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 200 g färskost
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 finhackad röd lök
  • 1.5 dl hackad gräslök
  • 100 g löjrom eller annan rom

Färskost med löjrom

Betyg (1-5):
2.91 (23 betyg)

Fräscht tilltugg för somriga dagar. Några få ingredienser blir en enkel smaksensation.

Tillagningstid: 5 minuter
8 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda färskost och crème fraiche och lägg i en skål. Garnera med rödlök, gräslök och rom.

Servering

Servera som bufférätt, mingelrätt eller som förrätt med bitar av baguette till.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Aubergine i ugn med fårost

(2)

Getostbrûlée

(13)

Matjessillröra

(23)

Parmesanchips med löjrom och citroncrème

(19)

Sallad med pumpa, päron och getost

(0)

Örtiga oststänger

(3)

Västerbottenspaj med kantarellcréme

(24)

Tre sorters ost med rosmarinkolasås

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies