Fänkåls- och mangosallad

Fänkåls- och mangosallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 stor fänkål
  • 1 ätmogen mango
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 0.5 tunt skivad röd chili
  • 1 liten citron, pressad saft
  • flytande honung
  • salt

Gör så här

  1. Dela fänkålen på mitten och skär bort den tjocka rotdelen. Skär fänkålen i tunna skivor, gärna med mandolin. Skala, kärna ur och strimla mangon. Vänd ihop fänkål, mango, salladslök, chili och smaka av med citronsaft, salt och ev honung.

Servering

Servera till pulled salmon.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewy

2016-03-31

Jättegod och fräsch sallad som passar till väldigt mycket. Håller dessutom i kyl upp till 5-6 dagar. Rekommenderas varmt.

Fänkåls- och mangosallad
7 st
  • Ingredienser (7)
  • 1 stor fänkål
  • 1 ätmogen mango
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 0.5 tunt skivad röd chili
  • 1 liten citron, pressad saft
  • flytande honung
  • salt

Fänkåls- och mangosallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela fänkålen på mitten och skär bort den tjocka rotdelen. Skär fänkålen i tunna skivor, gärna med mandolin. Skala, kärna ur och strimla mangon. Vänd ihop fänkål, mango, salladslök, chili och smaka av med citronsaft, salt och ev honung.

Servering

Servera till pulled salmon.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Ewy

2016-03-31

Jättegod och fräsch sallad som passar till väldigt mycket. Håller dessutom i kyl upp till 5-6 dagar. Rekommenderas varmt.