Fänkåls- och mangosallad
  • Tid 15 min

Fänkåls- och mangosallad

3.9 (10 betyg)

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

4 portioner
  • 1 stor fänkål
  • 1 ätmogen mango
  • 2 tunt skivade salladslökar
  • 0.5 tunt skivad röd chili
  • 1 liten citron, pressad saft
  • salt
  • flytande honung
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Dela fänkålen på mitten och skär bort den tjocka rotdelen. Skär fänkålen i tunna skivor, gärna med mandolin. Skala, kärna ur och strimla mangon. Vänd ihop fänkål, mango, salladslök, chili och smaka av med citronsaft, salt och ev honung.

Servering

Servera till pulled salmon.
Sätt ett betyg

1 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

  • Ewy

    Jättegod och fräsch sallad som passar till väldigt mycket. Håller dessutom i kyl upp till 5-6 dagar. Rekommenderas varmt.