Fänkåls- och äppelsallad med hasselnötter och parmesan

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Så fräscht och så gott. Passar till mycket. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 7 st
  • 1 stor fänkål
  • 2 äpplen, i tunna stickor
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hasselnötter
  • 20 g parmesanost

Gör så här

  1. Hyvla fänkålen tunt med mandolin. Vänd runt med äpple, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna tills skalet börjar spricka upp och nötterna får fin färg. Lägg nötterna i en kökshandduk och gnid så det mesta av skalet lossnar. Hacka dem grovt och strö över salladen. Toppa med finriven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa - Coop

(2)

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa - Coop

(0)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

Texmexsallad från grillmiddagen - Coop

(1)

Sommarsallad med melon och mynta - Coop

(3)

Grillade grönsaker med gremolatasmör och mandel - Coop

(4)
7 st
  • Ingredienser 7 st
  • 1 stor fänkål
  • 2 äpplen, i tunna stickor
  • 0.5 citron, pressad saft
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 0.5 dl hasselnötter
  • 20 g parmesanost

Fänkåls- och äppelsallad med hasselnötter och parmesan

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Så fräscht och så gott. Passar till mycket. Recept av David Frenkiel och Luise Vindahl Green kitchen stories.

Tillagningstid: 20 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hyvla fänkålen tunt med mandolin. Vänd runt med äpple, citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Rosta hasselnötterna i en torr stekpanna tills skalet börjar spricka upp och nötterna får fin färg. Lägg nötterna i en kökshandduk och gnid så det mesta av skalet lossnar. Hacka dem grovt och strö över salladen. Toppa med finriven parmesan.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Räksallad med japansk dressing - Coop

(79)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Stekt anka med apelsinsås och ugnsstekt pumpa - Coop

(2)

Grillad flankstek med tomat- och olivsalsa - Coop

(0)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

Texmexsallad från grillmiddagen - Coop

(1)

Sommarsallad med melon och mynta - Coop

(3)

Grillade grönsaker med gremolatasmör och mandel - Coop

(4)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies