Devil's eggs

Devil's eggs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Chiliflakes och cayennepeppar ger ägghalvorna härligt sting.

Tillagningstid: 20 min
8 stycken
  • 4 ägg
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 krm paprikapulver
  • 1.5 msk majonnäs
  • 1 krm salt
  • Till garnering:
  • 1 strimlad röd chili
  • paprikapulver
  • färsk koriander

Gör så här

  1. Koka äggen 10 min. Spola under kallt vatten och skala.
  2. Halvera äggen på längden och plocka försiktigt ut gulorna. Mosa gulorna och blanda med kryddor och majonnäs. Spritsa tillbaka fyllningen och garnera med chili, paprikapulver och koriander.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Devil's eggs
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 ägg
  • 1 krm cayennepeppar
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 krm paprikapulver
  • 1.5 msk majonnäs
  • 1 krm salt
  • Till garnering:
  • 1 strimlad röd chili
  • paprikapulver
  • färsk koriander

Devil's eggs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Chiliflakes och cayennepeppar ger ägghalvorna härligt sting.

Tillagningstid: 20 min
8 stycken

Gör så här

  1. Koka äggen 10 min. Spola under kallt vatten och skala.
  2. Halvera äggen på längden och plocka försiktigt ut gulorna. Mosa gulorna och blanda med kryddor och majonnäs. Spritsa tillbaka fyllningen och garnera med chili, paprikapulver och koriander.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!