Deviled eggs
  • Tid 15 min

Deviled eggs

3 (3 betyg)

Små, snabbfixade munsbitar att servera på påskbordet eller på vilken buffé som helst. Sriracha ger smak och hetta, rostad lök krispighet.

  • Tillagningstid 15 min
  • Ingredienser 5

Ingredienser

8 stycken
  • 4 ägg
  • 2 tsk srirachasås
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk rostad lök
  • 8 korianderblad
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Koka äggen 5 min så de har en lätt krämig gula. Kyl i kallt vatten och skala direkt.

  2. 2

    Dela äggen och gröp ur gulan. Mosa gulorna med gaffel och rör ut med srirachasås.

  3. 3

    Fyll ägghalvorna med ägguleblandningen och klicka på lite majonnäs. Toppa med rostad lök och korianderblad.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar