Deviled eggs

Deviled eggs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Små, snabbfixade munsbitar att servera på påskbordet eller på vilken buffé som helst. Sriracha ger smak och hetta, rostad lök krispighet.

Tillagningstid: 15 min
8 stycken
  • 4 ägg
  • 2 tsk srirachasås
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk rostad lök
  • 8 korianderblad

Gör så här

  1. Koka äggen 5 min så de har en lätt krämig gula. Kyl i kallt vatten och skala direkt.
  2. Dela äggen och gröp ur gulan. Mosa gulorna med gaffel och rör ut med srirachasås.
  3. Fyll ägghalvorna med ägguleblandningen och klicka på lite majonnäs. Toppa med rostad lök och korianderblad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Deviled eggs
5 st
  • Ingredienser (5)
  • 4 ägg
  • 2 tsk srirachasås
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk rostad lök
  • 8 korianderblad

Deviled eggs

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(6)

Små, snabbfixade munsbitar att servera på påskbordet eller på vilken buffé som helst. Sriracha ger smak och hetta, rostad lök krispighet.

Tillagningstid: 15 min
8 stycken

Gör så här

  1. Koka äggen 5 min så de har en lätt krämig gula. Kyl i kallt vatten och skala direkt.
  2. Dela äggen och gröp ur gulan. Mosa gulorna med gaffel och rör ut med srirachasås.
  3. Fyll ägghalvorna med ägguleblandningen och klicka på lite majonnäs. Toppa med rostad lök och korianderblad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!