Deviled eggs – kryddade ägg
  • Tid 25 min

Deviled eggs – kryddade ägg

4 (8 betyg)

Fyllda smakrika ägg förgyller påskbordet.

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 9

Ingredienser

4 portioner
  • 4 hårdkokta ägg
  • 1 dl majonnäs
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 5 finhackade sardellfiléer
  • 2 finstrimlade salladslökar
  • 2 msk kapris
  • 0.25 tsk salt
  • 0.25 tsk nymalen svartpeppar
Till garnering:
  • 2 msk finhackad persilja
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala och dela äggen i halvor och gröp ur gulorna i en skål. Mosa dem med gaffel till en grynig massa.

  2. 2

    Blanda gulorna med resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Till garnering

  1. 1

    Fyll ägghalvorna med röran och garnera med persilja.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar