
Deviled eggs
Betyg (1-5):
Små, snabbfixade munsbitar att servera på påskbordet eller på vilken buffé som helst. Sriracha ger smak och hetta, rostad lök krispighet.
Tillagningstid: 15 min
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 4 ägg
- 2 tsk srirachasås
- 2 msk majonnäs
- 2 msk rostad lök
- 8 korianderblad
Gör så här
- Koka äggen 5 min så de har en lätt krämig gula. Kyl i kallt vatten och skala direkt.
- Dela äggen och gröp ur gulan. Mosa gulorna med gaffel och rör ut med srirachasås.
- Fyll ägghalvorna med ägguleblandningen och klicka på lite majonnäs. Toppa med rostad lök och korianderblad.
Liknande recept
Deviled eggs
Betyg (1-5):
Små, snabbfixade munsbitar att servera på påskbordet eller på vilken buffé som helst. Sriracha ger smak och hetta, rostad lök krispighet.
Tillagningstid: 15 min
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Koka äggen 5 min så de har en lätt krämig gula. Kyl i kallt vatten och skala direkt.
- Dela äggen och gröp ur gulan. Mosa gulorna med gaffel och rör ut med srirachasås.
- Fyll ägghalvorna med ägguleblandningen och klicka på lite majonnäs. Toppa med rostad lök och korianderblad.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!