Japanska pannkakor med tofu
  • Tid 25 min

Japanska pannkakor med tofu

3.22 (18 betyg)

  • Tillagningstid 25 min
  • Ingredienser 14

Ingredienser

4 portioner
Pannkakor:
  • 6 ägg
  • 6 dl vatten
  • 4 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 8 hackade salladslökar
  • 2 msk smör eller olja till stekning
Fyllning:
  • 300 g tärnad tofu
  • 2 msk olja
  • 1 tsk riven ingefära
  • 3 dl mungbönsgrodd
  • 0.5 tsk sesamolja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 200 strimlad shiitake svamp eller annan svamp
  • 1 dl färsk koriander
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Blanda pannkakssmeten. Hetta upp en stekpannan med smör i och grädda ganska tjocka pannkakor.

  2. 2

    Stek tofun på hög värme i olja cirka 2 minuter, tillsätt resterande ingredienser och stek ytterligare 2-3 minuter. Fördela tofublandningen och färsk koriander i pannkakorna, rulla ihop och servera.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar