Danska smørrebröd

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bjud på smørrebröd med äggröra, sparris och tångkaviar eller makrill, kapris och ättiksgurka. Mums!

Tillagningstid: 20 min
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 12 st
  • 300 g rågbröd, 8 skivor
  • 90 g färsk sparris ( 3 stycken)
  • 0.5 dl tångkaviar
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g varmrökt makrillfilé
  • 0.5 dl kapris
  • 0.5 dl skivad ättiksgurka
  • dill, till garnering
  • citron, i skivor, till garnering
  • Äggröra
  • 3 löskokta ägg
  • 0.5 dl crème fraiche
  • salt

Gör så här

  1. Skär sparrisen i tunna bitar och koka i lättsaltat vatten i 20 sek, häll av vattnet och spola sparrisen i kallt vatten. Mosa äggen med creme fraiche och smaka av med salt.
  2. Fördela äggröran på 4 av brödskivorna, lägg på sparris och toppa med tångkaviar.
  3. Bred crème fraiche på resten av brödskivorna. Bryt makrillen i bitar. Lägg kapris, makrill och ättiksgurka på brödskivorna och garnera med dill och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chèvre chaud - Coop

(3)

Granatäppelsallad med grillad halloumi - Coop

(15)

Caesersallad med kycklingspett - Coop

(2)

Svampomelett med kall rökt skinka och rucola - Coop

(18)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Lax- och äggsallad med gräslöksdressing - Coop

(25)

Kålplättar med fetaost och mynta - Coop

(7)

Grillad grilloumimacka - Coop

(1)
12 st
  • Ingredienser 12 st
  • 300 g rågbröd, 8 skivor
  • 90 g färsk sparris ( 3 stycken)
  • 0.5 dl tångkaviar
  • 1 dl crème fraiche
  • 200 g varmrökt makrillfilé
  • 0.5 dl kapris
  • 0.5 dl skivad ättiksgurka
  • dill, till garnering
  • citron, i skivor, till garnering
  • Äggröra
  • 3 löskokta ägg
  • 0.5 dl crème fraiche
  • salt

Danska smørrebröd

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Bjud på smørrebröd med äggröra, sparris och tångkaviar eller makrill, kapris och ättiksgurka. Mums!

Tillagningstid: 20 min
8 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skär sparrisen i tunna bitar och koka i lättsaltat vatten i 20 sek, häll av vattnet och spola sparrisen i kallt vatten. Mosa äggen med creme fraiche och smaka av med salt.
  2. Fördela äggröran på 4 av brödskivorna, lägg på sparris och toppa med tångkaviar.
  3. Bred crème fraiche på resten av brödskivorna. Bryt makrillen i bitar. Lägg kapris, makrill och ättiksgurka på brödskivorna och garnera med dill och citron.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Chèvre chaud - Coop

(3)

Granatäppelsallad med grillad halloumi - Coop

(15)

Caesersallad med kycklingspett - Coop

(2)

Svampomelett med kall rökt skinka och rucola - Coop

(18)

Mangobiffsallad med nudlar - Coop

(13)

Lax- och äggsallad med gräslöksdressing - Coop

(25)

Kålplättar med fetaost och mynta - Coop

(7)

Grillad grilloumimacka - Coop

(1)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies