Crostini med labneh, fikonmarmelad och honung

Crostini med labneh, fikonmarmelad och honung

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Krispiga crostinis av baguette som toppas med labnehost , crème fraiche och fikonmarmelad. Så gott som tilltugg till fördrinken. Recept av Sofia Wood.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 400 g labneh
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 baguette
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl fikonmarmelad
  • 2 msk flytande honung
  • 1 citron, finrivet skal
  • svartpeppar
  • persilja, till garnering

Gör så här

  1. Lyft ur labnehbollarna. Mosa med en gaffel och blanda med crème fraichen.
  2. Skär baguetten i tunna skivor och stek i olja till fin färg. Toppa med labnehröra och fikonmarmelad. Ringla över honung.
  3. Riv över citronskal (endast det gula), dra ett varv med pepparkvarnen och garnera med persilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-06-28

Hej Camilla, hör med din butik om de inte har labneh - de kan säkert beställa hem det till dig.

Camilla

2021-06-28

Men ni har inte labneh i erat sortiment? Eller man ska göra det själv?

Liknande recept

Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med valnötter

Betyg
Betyg
(2)
Crostini med labneh, fikonmarmelad och honung
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 400 g labneh
  • 0.5 dl crème fraiche
  • 1 baguette
  • 2 msk olivolja
  • 1 dl fikonmarmelad
  • 2 msk flytande honung
  • 1 citron, finrivet skal
  • svartpeppar
  • persilja, till garnering

Crostini med labneh, fikonmarmelad och honung

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(3)

Krispiga crostinis av baguette som toppas med labnehost , crème fraiche och fikonmarmelad. Så gott som tilltugg till fördrinken. Recept av Sofia Wood.

Tillagningstid: 15 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Lyft ur labnehbollarna. Mosa med en gaffel och blanda med crème fraichen.
  2. Skär baguetten i tunna skivor och stek i olja till fin färg. Toppa med labnehröra och fikonmarmelad. Ringla över honung.
  3. Riv över citronskal (endast det gula), dra ett varv med pepparkvarnen och garnera med persilja.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Coop

2021-06-28

Hej Camilla, hör med din butik om de inte har labneh - de kan säkert beställa hem det till dig.

Camilla

2021-06-28

Men ni har inte labneh i erat sortiment? Eller man ska göra det själv?

Liknande recept

Spara recept

Kräftröra med dill och tabasco

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Potatis- och löktortillas med tomatsalsa

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Champinjonhattar med parma och parmesan

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Rostade rotfrukter med saffransaioli

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Marinerad lax med ponzu

Betyg
Betyg
(9)
Spara recept

Frasig minipizza

Betyg
Betyg
(29)
Spara recept

Minimackor med stekt sidfläsk, surkål och rostad lök

Betyg
Betyg
(4)
Spara recept

Yoghurtsås med valnötter

Betyg
Betyg
(2)