Chokladbräck med godisägg

Chokladbräck med godisägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Så enkel och så effektfull. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 300 g vit choklad
  • 50 g mörk choklad
  • 5 dl chokladägg eller liknande

Gör så här

  1. Smält chokladen varsamt i var sitt vattenbad. Häll ut den vita chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut till ett jämnt lager med måtten ca 20 x 30 cm.
  2. Ringla över den mörka chokladen och toppa med äggen. Låt stelna i rumstemperatur och förvara i kylen till servering, minst 1 timme.
Chokladbräck med godisägg
3 st
  • Ingredienser (3)
  • 300 g vit choklad
  • 50 g mörk choklad
  • 5 dl chokladägg eller liknande

Chokladbräck med godisägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Så enkel och så effektfull. Recept av Lena Söderström

Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Smält chokladen varsamt i var sitt vattenbad. Häll ut den vita chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut till ett jämnt lager med måtten ca 20 x 30 cm.
  2. Ringla över den mörka chokladen och toppa med äggen. Låt stelna i rumstemperatur och förvara i kylen till servering, minst 1 timme.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!