Så enkel och så effektfull. Recept av Lena Söderström
Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
300 gvit choklad
50 gmörk choklad
5 dlchokladägg eller liknande
Gör så här
Smält chokladen varsamt i var sitt vattenbad. Häll ut den vita chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut till ett jämnt
lager med måtten ca 20 x 30 cm.
Ringla över den mörka chokladen
och toppa med äggen.
Låt stelna i rumstemperatur
och förvara i kylen till servering,
minst 1 timme.
Så enkel och så effektfull. Recept av Lena Söderström
Tillagningstid: 10 min + tid att stelna
12 bitar
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
Smält chokladen varsamt i var sitt vattenbad. Häll ut den vita chokladen på ett bakplåtspapper och bred ut till ett jämnt
lager med måtten ca 20 x 30 cm.
Ringla över den mörka chokladen
och toppa med äggen.
Låt stelna i rumstemperatur
och förvara i kylen till servering,
minst 1 timme.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!