
Chiliaioli
Betyg (1-5):
Chiliaioli med sambal och vitlök som passar perfekt till allt - grönsaker, kyckling, kött och skaldjur!
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
- 2 äggulor
- 1 msk balsamvinäger
- 1.5 dl neutral olja
- 1 riven vitlöksklyfta
- 2 tsk sambal oelek
- salt
Gör så här
- Vispa ihop äggulor och vinäger. Tillsätt olja i en tunn stråle under vispning till tjock konsistens. Rör ner vitlök, sambal och smaka av med salt.
Chiliaioli
Betyg (1-5):
Chiliaioli med sambal och vitlök som passar perfekt till allt - grönsaker, kyckling, kött och skaldjur!
Tillagningstid: 15 min
4 portioner
Gör så här
- Vispa ihop äggulor och vinäger. Tillsätt olja i en tunn stråle under vispning till tjock konsistens. Rör ner vitlök, sambal och smaka av med salt.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!