Chiliaioli

Chiliaioli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Chiliaioli med sambal och vitlök som passar perfekt till allt - grönsaker, kyckling, kött och skaldjur!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
  • 2 äggulor
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1.5 dl neutral olja
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 2 tsk sambal oelek
  • salt

Gör så här

  1. Vispa ihop äggulor och vinäger. Tillsätt olja i en tunn stråle under vispning till tjock konsistens. Rör ner vitlök, sambal och smaka av med salt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Chiliaioli
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 2 äggulor
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1.5 dl neutral olja
  • 1 riven vitlöksklyfta
  • 2 tsk sambal oelek
  • salt

Chiliaioli

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(4)

Chiliaioli med sambal och vitlök som passar perfekt till allt - grönsaker, kyckling, kött och skaldjur!

Tillagningstid: 15 min
4 portioner

Gör så här

  1. Vispa ihop äggulor och vinäger. Tillsätt olja i en tunn stråle under vispning till tjock konsistens. Rör ner vitlök, sambal och smaka av med salt.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!