Brysselkål med vitlök och citron

Betyg (1-5):
3.71 (73 betyg)

Sätt smak på brysselkålen med vitlök, citron och honung.

Tillagningstid: 10 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 8 st
  • 500 g halverad färsk brysselkål
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 2 pressade eller rivna vitlöksklyftor
  • 0.5 citron finrivet skal och pressad saft
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk honung

Gör så här

  1. Stek brysselkålen i olja och smör 2–3 minuter. Tillsätt lök, vitlök och citronskal och -saft.
  2. Salta, peppra och ringla över honung. Stek ytterligare 5 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annica

2018-12-05

Åt detta i stället för potatis till älgskavsgryta. Supergott

Margareta Lindqvist Berglund

2015-12-26

Mycket gott! Perfekt till köttbullar,korv och skinka. Ersätter potatis.

Ingela

2013-01-05

Väldigt gott till stekt laxfilé, smulade också fetaost över!

Bo Lindén

2013-01-02

Super Duper... yummy

Beckis

2012-12-26

Gör gott :)

Louise

2012-12-04

Perfekt till julbordet. Barnen gillade det!

Pia

2012-03-19

Supergott!!

Bengt

2012-01-14

Ännu godare!!!!!!!

Sophie

2012-01-01

Gott!!

Liknande recept

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Tomatmarinerade kycklingspett - Coop

(4)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Grillad potatis med tzatziki - Coop

(1)

Supergreen smoothie bowl - Coop

(2)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Sommarsallad med melon och mynta - Coop

(0)
8 st
  • Ingredienser 8 st
  • 500 g halverad färsk brysselkål
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • 0.5 finhackad rödlök
  • 2 pressade eller rivna vitlöksklyftor
  • 0.5 citron finrivet skal och pressad saft
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk honung

Brysselkål med vitlök och citron

Betyg (1-5):
3.71 (73 betyg)

Sätt smak på brysselkålen med vitlök, citron och honung.

Tillagningstid: 10 minuter
Svårighetsgrad:Enkel
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Stek brysselkålen i olja och smör 2–3 minuter. Tillsätt lök, vitlök och citronskal och -saft.
  2. Salta, peppra och ringla över honung. Stek ytterligare 5 minuter.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Annica

2018-12-05

Åt detta i stället för potatis till älgskavsgryta. Supergott

Margareta Lindqvist Berglund

2015-12-26

Mycket gott! Perfekt till köttbullar,korv och skinka. Ersätter potatis.

Ingela

2013-01-05

Väldigt gott till stekt laxfilé, smulade också fetaost över!

Bo Lindén

2013-01-02

Super Duper... yummy

Beckis

2012-12-26

Gör gott :)

Louise

2012-12-04

Perfekt till julbordet. Barnen gillade det!

Pia

2012-03-19

Supergott!!

Bengt

2012-01-14

Ännu godare!!!!!!!

Sophie

2012-01-01

Gott!!

Liknande recept

Fish tacos deluxe - Coop

(30)

Tomatmarinerade kycklingspett - Coop

(4)

Räksallad med japansk dressing - Coop

(78)

Grillad potatis med tzatziki - Coop

(1)

Supergreen smoothie bowl - Coop

(2)

Wrap med curryröra på tofu - Coop

(7)

Sommarsallad med jordgubbar och ädelost - Coop

(0)

Sommarsallad med melon och mynta - Coop

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies