Bruschetta med ärter, mynta och fetaost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Receptet hittar du i kokboken Fest på 30 minuter av Jessica Frej.

Tillagningstid: 15 min
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 400 g frysta gröna ärter
  • 6 skivor ljust bröd
  • 1 vitlöksklyfta
  • 150 g fetaost
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk pressad citronsaft
  • salt
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • myntablad till garnering

Gör så här

  1. Värm ärterna enligt anvisningen på förpackningen. Rosta brödskivorna knapriga och gnugga de varma bröden med en vitlöksklyfta.
  2. Mosa ärterna grovt och blanda med smulad fetaost, yoghurt, mynta och citronsaft. Smaka av med salt.
  3. Ringla olivolja över bröden och skeda på ärtröran. Dra ett varv med pepparkvarnen och garnera med myntablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



11 st
  • Ingredienser (11)
  • 400 g frysta gröna ärter
  • 6 skivor ljust bröd
  • 1 vitlöksklyfta
  • 150 g fetaost
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk finhackad färsk mynta
  • 1 msk pressad citronsaft
  • salt
  • 0.5 dl olivolja
  • svartpeppar
  • myntablad till garnering

Bruschetta med ärter, mynta och fetaost

Betyg (1-5):
0 (0 betyg)

Receptet hittar du i kokboken Fest på 30 minuter av Jessica Frej.

Tillagningstid: 15 min
6 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm ärterna enligt anvisningen på förpackningen. Rosta brödskivorna knapriga och gnugga de varma bröden med en vitlöksklyfta.
  2. Mosa ärterna grovt och blanda med smulad fetaost, yoghurt, mynta och citronsaft. Smaka av med salt.
  3. Ringla olivolja över bröden och skeda på ärtröran. Dra ett varv med pepparkvarnen och garnera med myntablad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies