Bratwurst med surkål

Bratwurst med surkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Tysk husmanskost med nyttig tillred vitkål.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 tsk olivolja
  • 1 strimlad gul lök
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 tsk hel kummin
  • 700 g surkål, 1 burk
  • 3 dl vatten
  • 2 köttbuljongtärningar
  • 1 tsk olivolja
  • 4 bratwurst

Gör så här

  1. Värm en kastrull med olja och stek löken tills den mjuknat något. Tillsätt timjan, kummin, surkål, vin, vatten och buljongtärningar.
  2. Låt koka i 20 minuter. Värm en stekpanna med olja. Snitta korvarna och stek dem tills de fått fin stekyta och är varma.

Tips

Servera med en god senap och en bit surdegsbröd.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Edith

2018-12-14

Hur mycket vin? (Saknas i ingredienslistan!)

Ulf

2013-01-08

Kalas! Med en god Nürnberger bratwurst o råglimpa från "tysken" samt en god öl kändes det som att vara förflyttad till Bayern mitt i vintermörkret. Det blir repris.

shirley

2012-12-11

Gjorde slut på burken med surkål men detta blev inte särskilt gott.

Maij Ek

2012-07-10

Detta var den sämsta coop-middagen hittills! Hoppas det var den första och den sista i den vägen!

Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Tomatsoppa med fetaost

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Majs- och zucchiniplättar

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)
Bratwurst med surkål
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 2 tsk olivolja
  • 1 strimlad gul lök
  • 1 tsk torkad timjan
  • 2 tsk hel kummin
  • 700 g surkål, 1 burk
  • 3 dl vatten
  • 2 köttbuljongtärningar
  • 1 tsk olivolja
  • 4 bratwurst

Bratwurst med surkål

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(11)

Tysk husmanskost med nyttig tillred vitkål.

Tillagningstid: 25 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm en kastrull med olja och stek löken tills den mjuknat något. Tillsätt timjan, kummin, surkål, vin, vatten och buljongtärningar.
  2. Låt koka i 20 minuter. Värm en stekpanna med olja. Snitta korvarna och stek dem tills de fått fin stekyta och är varma.

Tips

Servera med en god senap och en bit surdegsbröd.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Edith

2018-12-14

Hur mycket vin? (Saknas i ingredienslistan!)

Ulf

2013-01-08

Kalas! Med en god Nürnberger bratwurst o råglimpa från "tysken" samt en god öl kändes det som att vara förflyttad till Bayern mitt i vintermörkret. Det blir repris.

shirley

2012-12-11

Gjorde slut på burken med surkål men detta blev inte särskilt gott.

Maij Ek

2012-07-10

Detta var den sämsta coop-middagen hittills! Hoppas det var den första och den sista i den vägen!

Liknande recept

Spara recept

Lax- och spenatpaj

Betyg
Betyg
(104)
Spara recept

Belugalasagne

Betyg
Betyg
(59)
Spara recept

Buddha bowl

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Tomatsoppa med fetaost

Betyg
Betyg
(33)
Spara recept

Majs- och zucchiniplättar

Betyg
Betyg
(21)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Portabello- och aubergineburgare

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Grillad kyckling med grön asiatisk sallad

Betyg
Betyg
(30)