Bönor med krämig dressing och ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Matig sallad som passar till det mesta! Bra att ha med på buffén!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kokta vaxbönor, eller haricot verts
  • Dressing:
  • 1 dl yoghurt 10 %
  • 0.5 dl grovriven parmesanost
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 0.25 citron, pressad saft efter smak
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 krm salt
  • Till servering:
  • 3 kokta ägg, i klyftor
  • 0.5 dl hyvlad parmesanost
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till dressingen. Vänd ner bönorna och rör om. Servera med kokta äggklyftor. Toppa med lite hyvlad parmesanost och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ägghalvor med kaviar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Nutella semifreddo

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sparrissallad med ägg

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Frukt och bär med vaniljkräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äggtoddy med apelsin

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Glasstårta med sockerkaka och tre sorters glass

Betyg
Betyg
(14)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g kokta vaxbönor, eller haricot verts
  • Dressing:
  • 1 dl yoghurt 10 %
  • 0.5 dl grovriven parmesanost
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 0.25 citron, pressad saft efter smak
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 krm salt
  • Till servering:
  • 3 kokta ägg, i klyftor
  • 0.5 dl hyvlad parmesanost
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Bönor med krämig dressing och ägg

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4 (1 betyg)

Matig sallad som passar till det mesta! Bra att ha med på buffén!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till dressingen. Vänd ner bönorna och rör om. Servera med kokta äggklyftor. Toppa med lite hyvlad parmesanost och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ägghalvor med kaviar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Nutella semifreddo

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Lök- och ansjovisfyllda ägg

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Sparrissallad med ägg

Betyg
Betyg
(5)
Spara recept

Frukt och bär med vaniljkräm

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Äggtoddy med apelsin

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Glasstårta med sockerkaka och tre sorters glass

Betyg
Betyg
(14)