För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bönor med krämig dressing och ägg

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Matig sallad som passar till det mesta! Bra att ha med på buffén!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 500 g kokta vaxbönor, eller haricot verts
  • Dressing:
  • 1 dl yoghurt 10 %
  • 0.5 dl grovriven parmesanost
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 0.25 citron, pressad saft efter smak
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 krm salt
  • Till servering:
  • 3 kokta ägg, i klyftor
  • 0.5 dl hyvlad parmesanost
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till dressingen. Vänd ner bönorna och rör om. Servera med kokta äggklyftor. Toppa med lite hyvlad parmesanost och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hallontarte

(34)

Fyllda ägg med brynt smör, gräslök och tångkaviar

(4)

Rabarberpaj med kardemumma

(29)

Frukt och bär med vaniljkräm

(2)

Ägghalva med brynt smör

(7)

Lökpaj med smördeg

(34)

Glutenfria pannkakor

(182)

Nutella semifreddo

(1)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 500 g kokta vaxbönor, eller haricot verts
  • Dressing:
  • 1 dl yoghurt 10 %
  • 0.5 dl grovriven parmesanost
  • 1 liten pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 0.25 citron, pressad saft efter smak
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 krm salt
  • Till servering:
  • 3 kokta ägg, i klyftor
  • 0.5 dl hyvlad parmesanost
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Bönor med krämig dressing och ägg

Betyg (1-5):
4 (1 betyg)

Matig sallad som passar till det mesta! Bra att ha med på buffén!

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till dressingen. Vänd ner bönorna och rör om. Servera med kokta äggklyftor. Toppa med lite hyvlad parmesanost och nymalen svartpeppar.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Hallontarte

(34)

Fyllda ägg med brynt smör, gräslök och tångkaviar

(4)

Rabarberpaj med kardemumma

(29)

Frukt och bär med vaniljkräm

(2)

Ägghalva med brynt smör

(7)

Lökpaj med smördeg

(34)

Glutenfria pannkakor

(182)

Nutella semifreddo

(1)