
Biff Rydberg
Betyg (1-5):
Klassiskt recept på Biff Rydberg som serveras med senap och äggula. Lyxig pytt i panna som är perfekt till helgmiddagen.
Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
- 800 g potatis
- salt och svartpeppar
- 2 gula lökar
- 600 g oxfilé eller biff
- smör och olja, till stekning
- 1 kruka persilja
- 4 äggulor
- dijonsenap
Gör så här
- Skala och tärna potatisen. Hacka löken. Skär köttet i tärningar.
- Stek potatisen i rikligt med smör och olja tills den har fin färg och är mjuk rätt igenom, salta och peppra.
- Håll potatisen varm t ex i ugnen. Stek löken i smör och olja tills den får färg. Håll varm.
- Stek köttet hastigt i smör på hög värme, salta och peppra. Fördela potatis, lök och kött på 4 tallrikar eller ett serveringsfat. Strö över persilja och servera med äggulor och senap.
Biff Rydberg
Betyg (1-5):
Klassiskt recept på Biff Rydberg som serveras med senap och äggula. Lyxig pytt i panna som är perfekt till helgmiddagen.
Tillagningstid: 40 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
Gör så här
- Skala och tärna potatisen. Hacka löken. Skär köttet i tärningar.
- Stek potatisen i rikligt med smör och olja tills den har fin färg och är mjuk rätt igenom, salta och peppra.
- Håll potatisen varm t ex i ugnen. Stek löken i smör och olja tills den får färg. Håll varm.
- Stek köttet hastigt i smör på hög värme, salta och peppra. Fördela potatis, lök och kött på 4 tallrikar eller ett serveringsfat. Strö över persilja och servera med äggulor och senap.
- kommentarer
Logga in för att skriva en kommentar
Tack för din kommentar!