Biff rydberg med en twist

Biff rydberg med en twist

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Biff med härligt söt vitkål i potatisen.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner
  • 600 g potatis
  • 300 g vitkål
  • 4 gula lökar
  • 1 msk olivolja
  • 30 g smör
  • 1 tsk smör
  • 500 g biff, tärnad
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 äggulor
  • 4 msk pepparrot, riven
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Tärna potatisen och skär vitkål och lök i liknande stora bitar. Hetta upp olja i en stekpanna. Klicka i smör och stek potatis och vitkål tills potatisen är mjuk. Salta och rör då och då. Lägg åt sidan och täck med folie.
  2. Bryn nu lök i smör i samma panna och lägg sedan undan bredvid potatisen. Hetta upp stekpannan ordentligt och stek lite i taget av köttet. Super hastigt ska bara in och ur pannan. Salta och peppra.
  3. Servera med rå äggula och toppa med riven pepparrot.

Servering

Gör maränger på äggvitan som blir över, se recept på coop.se

Tips

Kött och potatis gillar väl de flesta barn? Var försiktig med pepparroten.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hans Göransson

2015-02-12

Gott, Gott!

Biff rydberg med en twist
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g potatis
  • 300 g vitkål
  • 4 gula lökar
  • 1 msk olivolja
  • 30 g smör
  • 1 tsk smör
  • 500 g biff, tärnad
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 4 äggulor
  • 4 msk pepparrot, riven
  • 1 tsk salt

Biff rydberg med en twist

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Biff med härligt söt vitkål i potatisen.

Tillagningstid: 40 minuter
4 portioner

Gör så här

  1. Tärna potatisen och skär vitkål och lök i liknande stora bitar. Hetta upp olja i en stekpanna. Klicka i smör och stek potatis och vitkål tills potatisen är mjuk. Salta och rör då och då. Lägg åt sidan och täck med folie.
  2. Bryn nu lök i smör i samma panna och lägg sedan undan bredvid potatisen. Hetta upp stekpannan ordentligt och stek lite i taget av köttet. Super hastigt ska bara in och ur pannan. Salta och peppra.
  3. Servera med rå äggula och toppa med riven pepparrot.

Servering

Gör maränger på äggvitan som blir över, se recept på coop.se

Tips

Kött och potatis gillar väl de flesta barn? Var försiktig med pepparroten.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Hans Göransson

2015-02-12

Gott, Gott!