Biff på nötig salladsbädd

Betyg (1-5):
3.6 (5 betyg)

Servera nystekt entrecôte till en frisk sallad med yoghurtdressing och pepparrot.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 600 g skivad biff eller entrecôte
  • 2 msk smör
  • 1 tsk svartpeppar
  • Sallad:
  • 200 g blandad sallad
  • 250 g halverade körsbärstomater
  • 150 g delade sockerärtor
  • 2 dl rostade hasselnötter
  • 100 g riven parmesan
  • Dressing:
  • 2 dl yoghurt, 10%
  • 1 msk riven pepparrot
  • 0.5 tsk svartpeppar

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till salladen.
  2. Blanda alla ingredienser till dressingen.
  3. Smält smöret i en stekpanna och stek biffarna på hög värme, 2-3 minuter på var sida. Salta och peppra.
  4. Servera biffarna direkt med sallad och dressing.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka

(52)

Wallenbergare på lammfärs

(3)

Nacho de lux med pulled pork

(6)

Stora köttbullar i svampsås

(17)

Indisk lammgryta med yoghurt

(41)

Burgare i pitabröd med ajvar och vitlökssås

(10)

Viltwallenbergare med gräddsås

(5)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(59)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 600 g skivad biff eller entrecôte
  • 2 msk smör
  • 1 tsk svartpeppar
  • Sallad:
  • 200 g blandad sallad
  • 250 g halverade körsbärstomater
  • 150 g delade sockerärtor
  • 2 dl rostade hasselnötter
  • 100 g riven parmesan
  • Dressing:
  • 2 dl yoghurt, 10%
  • 1 msk riven pepparrot
  • 0.5 tsk svartpeppar

Biff på nötig salladsbädd

Betyg (1-5):
3.6 (5 betyg)

Servera nystekt entrecôte till en frisk sallad med yoghurtdressing och pepparrot.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Blanda alla ingredienser till salladen.
  2. Blanda alla ingredienser till dressingen.
  3. Smält smöret i en stekpanna och stek biffarna på hög värme, 2-3 minuter på var sida. Salta och peppra.
  4. Servera biffarna direkt med sallad och dressing.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Flamberad oxfilé med peppar, rödvinssås och potatiskaka

(52)

Wallenbergare på lammfärs

(3)

Nacho de lux med pulled pork

(6)

Stora köttbullar i svampsås

(17)

Indisk lammgryta med yoghurt

(41)

Burgare i pitabröd med ajvar och vitlökssås

(10)

Viltwallenbergare med gräddsås

(5)

Ugnspannkaka med morot och bacon

(59)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies