Biff med grekisk tomatsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Härlig sallad med biff, fetaost och bulgur.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 5 tomater, tärnade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 150 g fetaost
  • 600 g biff, i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök, salt och peppar.
  2. Vänd runt tomater och rödlök i vinägretten och toppa salladen med fetaost.
  3. Salta och peppra köttskivorna. Stek i en riktigt het stekpanna med olja ca 2 min per sida. Låt vila några minuter innan servering.
  4. Servera med bulgur och tomatsallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sanna

2019-03-20

MUMS!

Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Biff med coleslaw

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Biff rydberg med en twist

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kimchisoppa med fläskkarré och tofu

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Köttfärssås med hetta och sötma

Betyg
Betyg
(92)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 5 tomater, tärnade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 150 g fetaost
  • 600 g biff, i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt

Biff med grekisk tomatsallad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(24)

Härlig sallad med biff, fetaost och bulgur.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök, salt och peppar.
  2. Vänd runt tomater och rödlök i vinägretten och toppa salladen med fetaost.
  3. Salta och peppra köttskivorna. Stek i en riktigt het stekpanna med olja ca 2 min per sida. Låt vila några minuter innan servering.
  4. Servera med bulgur och tomatsallad.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sanna

2019-03-20

MUMS!

Liknande recept

Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Biff med coleslaw

Betyg
Betyg
(0)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Biff rydberg med en twist

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Kimchisoppa med fläskkarré och tofu

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Baconlindad järpe med primörer

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Köttfärssås med hetta och sötma

Betyg
Betyg
(92)