Biff med grekisk tomatsallad

Betyg (1-5):
2.62 (24 betyg)

Härlig sallad med biff, fetaost och bulgur.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (11)
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 5 tomater, tärnade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 150 g fetaost
  • 600 g biff, i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök, salt och peppar.
  2. Vänd runt tomater och rödlök i vinägretten och toppa salladen med fetaost.
  3. Salta och peppra köttskivorna. Stek i en riktigt het stekpanna med olja ca 2 min per sida. Låt vila några minuter innan servering.
  4. Servera med bulgur och tomatsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sanna

2019-03-20

MUMS!

Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Linguinipasta med grönkål och bacon

(0)

Älggryta med svamp och paprika

(65)

Färsbiffar med tomatsalsa och rotfruktsgratäng

(8)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Brunchplåt

(33)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 5 tomater, tärnade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 150 g fetaost
  • 600 g biff, i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja

Biff med grekisk tomatsallad

Betyg (1-5):
2.62 (24 betyg)

Härlig sallad med biff, fetaost och bulgur.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök, salt och peppar.
  2. Vänd runt tomater och rödlök i vinägretten och toppa salladen med fetaost.
  3. Salta och peppra köttskivorna. Stek i en riktigt het stekpanna med olja ca 2 min per sida. Låt vila några minuter innan servering.
  4. Servera med bulgur och tomatsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sanna

2019-03-20

MUMS!

Liknande recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Linguinipasta med grönkål och bacon

(0)

Älggryta med svamp och paprika

(65)

Färsbiffar med tomatsalsa och rotfruktsgratäng

(8)

Thailändska minibiffar med bönsallad och zucchini

(13)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Brunchplåt

(33)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies