För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Biff med grekisk tomatsallad

Betyg (1-5):
2.62 (24 betyg)

Härlig sallad med biff, fetaost och bulgur.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 5 tomater, tärnade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 150 g fetaost
  • 600 g biff, i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök, salt och peppar.
  2. Vänd runt tomater och rödlök i vinägretten och toppa salladen med fetaost.
  3. Salta och peppra köttskivorna. Stek i en riktigt het stekpanna med olja ca 2 min per sida. Låt vila några minuter innan servering.
  4. Servera med bulgur och tomatsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sanna

2019-03-20

MUMS!

Liknande recept

Biff rydberg med en twist

(2)

Kimchisoppa med fläskkarré och tofu

(6)

Kött- och grönsakssoppa

(36)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Biff med coleslaw

(0)
12 st
  • Ingredienser (12)
  • 3 dl bulgur
  • 0.5 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 vitlöksklyfta, riven
  • 5 tomater, tärnade
  • 0.5 rödlök, finhackad
  • 150 g fetaost
  • 600 g biff, i skivor
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk salt

Biff med grekisk tomatsallad

Betyg (1-5):
2.62 (24 betyg)

Härlig sallad med biff, fetaost och bulgur.

Tillagningstid: 30 min
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda en vinägrett på olja, vinäger, honung, vitlök, salt och peppar.
  2. Vänd runt tomater och rödlök i vinägretten och toppa salladen med fetaost.
  3. Salta och peppra köttskivorna. Stek i en riktigt het stekpanna med olja ca 2 min per sida. Låt vila några minuter innan servering.
  4. Servera med bulgur och tomatsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Sanna

2019-03-20

MUMS!

Liknande recept

Biff rydberg med en twist

(2)

Kimchisoppa med fläskkarré och tofu

(6)

Kött- och grönsakssoppa

(36)

Köttfärssoppa tacostyle

(15)

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Baconlindad järpe med primörer

(16)

Helstekt fläskytterfilé med tomatsås och fetaost

(18)

Biff med coleslaw

(0)