Bål med mango, granatäpple och chiafrön

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Fräscht och god bål, Chiafrön ger en spännande konsistens.

Tillagningstid: 5 min + tid för chiafröna att svälla
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1.5 liter kolsyrat vatten med smak
  • 1 msk chiafrön
  • 225 g fryst mango, tärnad
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 liter is
  • 5 myntakvistar

Gör så här

  1. Låt chiafröna svälla i ca 3 dl av drycken (tar ca 1 timme). Rör då och då.
  2. Lägg mango, granatäppelkärnor och is i en kanna eller bålskål. Fyll på med chiafrövattnet och resten av drycken. Stoppa i några myntakvistar och rör om ordentligt.

Tips

Vi använde halloncrush.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppelsmulpaj

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Chia med julig topping

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Julbordets gröna sallad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Bananpannkaka med blåbär

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Citron- och vallmosockerkaka

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberpaj med pumpakärnor

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Overnight oats med plommonkompott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

Betyg
Betyg
(6)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 1.5 liter kolsyrat vatten med smak
  • 1 msk chiafrön
  • 225 g fryst mango, tärnad
  • 2 dl granatäppelkärnor
  • 0.5 liter is
  • 5 myntakvistar

Bål med mango, granatäpple och chiafrön

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
4.5 (2 betyg)

Fräscht och god bål, Chiafrön ger en spännande konsistens.

Tillagningstid: 5 min + tid för chiafröna att svälla
2 liter
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Låt chiafröna svälla i ca 3 dl av drycken (tar ca 1 timme). Rör då och då.
  2. Lägg mango, granatäppelkärnor och is i en kanna eller bålskål. Fyll på med chiafrövattnet och resten av drycken. Stoppa i några myntakvistar och rör om ordentligt.

Tips

Vi använde halloncrush.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppelsmulpaj

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Chia med julig topping

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Julbordets gröna sallad

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Bananpannkaka med blåbär

Betyg
Betyg
(12)
Spara recept

Citron- och vallmosockerkaka

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Jordgubbs- och rabarberpaj med pumpakärnor

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Overnight oats med plommonkompott

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rabarberdröm med färskost och sesamknäck

Betyg
Betyg
(6)