För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Baconlindad kycklinglårfilé med äppelsallad

Betyg (1-5):
2.76 (17 betyg)

Kyckling med rostad vitlökscrème fraiche och fruktig sallad.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 1 kg färskpotatis eller små delikatesspotatisar
  • 2 msk olivolja
  • 150 g bacon
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Äppelsallad:
  • 2 äpplen i tunna klyftor
  • 1 dl rostade solrosfrön
  • 100 g ärtskott
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vinäger eller citronsaft
  • Till servering:
  • 2 dl smaksatt crème fraiche
  • rostad vitlök och timjan

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg potatisarna på en plåt. Ringla över olivolja. Salta. Rosta mitt i ugnen 30 min.

Kyckling

  1. Linda bacon runt varje kycklinglårfilé. Peppra. Lägg dem i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min

Äppelsallad

  1. Vänd ihop äpple, solrosfrön och ärtskott med olja och vinäger.

Tips

Rosta solroskärnorna i en torr het panna. Men var alert, de bränns lätt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Poké bowl med kyckling

(6)

Kyckling- och mozzarellapizza

(2)

Hel kyckling med äppelcidersås

(46)

Kinakyckling med citron och chili

(4)

Apelsinkyckling

(94)

Kryddig apelsinkokt anka

(5)

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad

(145)

Texmexsallad från grillmiddagen

(3)
13 st
  • Ingredienser (13)
  • 1 kg färskpotatis eller små delikatesspotatisar
  • 2 msk olivolja
  • 150 g bacon
  • 500 g kycklinglårfilé
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • Äppelsallad:
  • 2 äpplen i tunna klyftor
  • 1 dl rostade solrosfrön
  • 100 g ärtskott
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vinäger eller citronsaft
  • Till servering:
  • 2 dl smaksatt crème fraiche
  • rostad vitlök och timjan

Baconlindad kycklinglårfilé med äppelsallad

Betyg (1-5):
2.76 (17 betyg)

Kyckling med rostad vitlökscrème fraiche och fruktig sallad.

Tillagningstid: 30 minuter
Ugnstemperatur:200º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°. Lägg potatisarna på en plåt. Ringla över olivolja. Salta. Rosta mitt i ugnen 30 min.

Kyckling

  1. Linda bacon runt varje kycklinglårfilé. Peppra. Lägg dem i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min

Äppelsallad

  1. Vänd ihop äpple, solrosfrön och ärtskott med olja och vinäger.

Tips

Rosta solroskärnorna i en torr het panna. Men var alert, de bränns lätt.

Sara Begner, Matkreatör, Coop

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Poké bowl med kyckling

(6)

Kyckling- och mozzarellapizza

(2)

Hel kyckling med äppelcidersås

(46)

Kinakyckling med citron och chili

(4)

Apelsinkyckling

(94)

Kryddig apelsinkokt anka

(5)

Lotta Lundgren - Chicken patties i salladsblad

(145)

Texmexsallad från grillmiddagen

(3)