Bacon- och färsfyllda paprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.82 (34 betyg)

Paprikan får en riktigt mustig och intensiv smak i ugnen tillsammans med den smakrika fyllningen. Ett bra inslag på buffén!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 paprikor
  • 75 g strimlat bacon
  • 400 g nötfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färsk timjan eller tsk torkad
  • 2 msk riven ost
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnorna. Förväll paprikorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt dem rinna av och ställ dem i en ugnsform.
  2. Fräs bacon, färs och lök i fettet. Smaka av med salt och kryddor.
  3. Fyll paprikorna med färsblandningen. Strö osten över. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 minuter.

Servering

Servera med kokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rödkål med rökt vildsvinsfläsk

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad fläskfilé taco de lux

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(183)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 paprikor
  • 75 g strimlat bacon
  • 400 g nötfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färsk timjan eller tsk torkad
  • 2 msk riven ost
  • 1 tsk salt

Bacon- och färsfyllda paprikor

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
2.82 (34 betyg)

Paprikan får en riktigt mustig och intensiv smak i ugnen tillsammans med den smakrika fyllningen. Ett bra inslag på buffén!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnorna. Förväll paprikorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt dem rinna av och ställ dem i en ugnsform.
  2. Fräs bacon, färs och lök i fettet. Smaka av med salt och kryddor.
  3. Fyll paprikorna med färsblandningen. Strö osten över. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 minuter.

Servering

Servera med kokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Rödkål med rökt vildsvinsfläsk

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Köttfärssoppa tacostyle

Betyg
Betyg
(15)
Spara recept

Grillad fläskfilé taco de lux

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

Betyg
Betyg
(7)
Spara recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Flatbread med julskinka och grönkålschips

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

Betyg
Betyg
(183)
Spara recept

Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo

Betyg
Betyg
(16)