För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies

Bacon- och färsfyllda paprikor

Betyg (1-5):
2.82 (34 betyg)

Paprikan får en riktigt mustig och intensiv smak i ugnen tillsammans med den smakrika fyllningen. Ett bra inslag på buffén!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 paprikor
  • 75 g strimlat bacon
  • 400 g nötfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färsk timjan eller tsk torkad
  • 2 msk riven ost
  • 1 tsk salt

Gör så här

  1. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnorna. Förväll paprikorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt dem rinna av och ställ dem i en ugnsform.
  2. Fräs bacon, färs och lök i fettet. Smaka av med salt och kryddor.
  3. Fyll paprikorna med färsblandningen. Strö osten över. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 minuter.

Servering

Servera med kokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Köfte i tomatsås

(4)

Kefta med tomatdipp

(1)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(183)

Karréspett med nudelsallad

(4)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(7)

Glaserade kamben med regnbågsslaw

(5)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng

(13)
9 st
  • Ingredienser (9)
  • 4 paprikor
  • 75 g strimlat bacon
  • 400 g nötfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färsk timjan eller tsk torkad
  • 2 msk riven ost
  • 1 tsk salt

Bacon- och färsfyllda paprikor

Betyg (1-5):
2.82 (34 betyg)

Paprikan får en riktigt mustig och intensiv smak i ugnen tillsammans med den smakrika fyllningen. Ett bra inslag på buffén!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnorna. Förväll paprikorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt dem rinna av och ställ dem i en ugnsform.
  2. Fräs bacon, färs och lök i fettet. Smaka av med salt och kryddor.
  3. Fyll paprikorna med färsblandningen. Strö osten över. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 minuter.

Servering

Servera med kokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad entrecôte med skön grön sallad

(8)

Köfte i tomatsås

(4)

Kefta med tomatdipp

(1)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(183)

Karréspett med nudelsallad

(4)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(7)

Glaserade kamben med regnbågsslaw

(5)

Krämig grönkåls- och pumpagratäng

(13)