Bacon- och färsfyllda paprikor

Betyg (1-5):
2.82 (34 betyg)

Paprikan får en riktigt mustig och intensiv smak i ugnen tillsammans med den smakrika fyllningen. Ett bra inslag på buffén!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (8)
  • 4 paprikor
  • 75 g strimlat bacon
  • 400 g nötfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färsk timjan eller tsk torkad
  • 2 msk riven ost

Gör så här

  1. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnorna. Förväll paprikorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt dem rinna av och ställ dem i en ugnsform.
  2. Fräs bacon, färs och lök i fettet. Smaka av med salt och kryddor.
  3. Fyll paprikorna med färsblandningen. Strö osten över. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 minuter.

Servering

Servera med kokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

(12)

Brunchplåt

(33)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(6)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Wokad mangobiff i pitabröd

(0)
8 st
  • Ingredienser (8)
  • 4 paprikor
  • 75 g strimlat bacon
  • 400 g nötfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 2 msk färsk timjan eller tsk torkad
  • 2 msk riven ost

Bacon- och färsfyllda paprikor

Betyg (1-5):
2.82 (34 betyg)

Paprikan får en riktigt mustig och intensiv smak i ugnen tillsammans med den smakrika fyllningen. Ett bra inslag på buffén!

Tillagningstid: 35 minuter
Ugnstemperatur:225º
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Dela paprikorna på längden och ta ur kärnorna. Förväll paprikorna i lättsaltat vatten ca 3 minuter. Låt dem rinna av och ställ dem i en ugnsform.
  2. Fräs bacon, färs och lök i fettet. Smaka av med salt och kryddor.
  3. Fyll paprikorna med färsblandningen. Strö osten över. Gratinera i övre delen av ugnen ca 15 minuter.

Servering

Servera med kokt ris och en grönsallad.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Grillad romansallad med bacon och caesardressing

(12)

Brunchplåt

(33)

Köttfärsbiffar med tomatchimichurri

(6)

Köttfärssoppa tacostyle

(12)

Tacopaj med gräddfil, cocktailtomater och feferoni

(178)

Rostbiffsallad med dansk remouladsås

(6)

Flatbread med julskinka och grönkålschips

(2)

Wokad mangobiff i pitabröd

(0)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies