Avokadochimichurri

Avokadochimichurri

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner
  • 1 finhackad bananschalottenlök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1.5 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tärnad, ätmogen avokado
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

  1. Blanda lök, vitlök, chili, limeskal, limesaft, vinäger, olja och salt i en skål. Vänd ner avokado och örter.

Servering

Servera till pulled chicken.

Tips

Avokadon kan mörkna efter ett tag så täck skålen noga med plastfolie om du förbereder chimichurrin.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Avokadochimichurri
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 1 finhackad bananschalottenlök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 1 lime, finrivet skal (endast det gröna) och saft
  • 1.5 msk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tärnad, ätmogen avokado
  • 1 dl hackad koriander
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 tsk salt

Avokadochimichurri

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(7)

Tillagningstid: 15 min
4 portioner

Gör så här

  1. Blanda lök, vitlök, chili, limeskal, limesaft, vinäger, olja och salt i en skål. Vänd ner avokado och örter.

Servering

Servera till pulled chicken.

Tips

Avokadon kan mörkna efter ett tag så täck skålen noga med plastfolie om du förbereder chimichurrin.

Sara Begner, Chef för Coops provkök

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!