Äppel- och räksalsa i endiveblad

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 2 endiver
  • 2 msk laxrom
  • Salsa:
  • 1.5 äpple
  • 100 g skalade räkor
  • 2 salladslökar
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Gör så här

  1. Skala eventuellt äpplena. Dela, kärna ur och skär dem i små tärningar. Hacka räkorna. Ansa och skiva löken. Blanda äppeltärningarna, räkorna och löken med kaprisen. Smaka av med vinäger, olja, salt och peppar. Fyll endivebladen med röran och lägg efter hand på ett fat. Garnera med laxrommen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Äppel- och räksalsa i endiveblad
10 st
  • Ingredienser (10)
  • 2 endiver
  • 2 msk laxrom
  • Salsa:
  • 1.5 äpple
  • 100 g skalade räkor
  • 2 salladslökar
  • 1 msk kapris
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 1 krm nymalen svartpeppar

Äppel- och räksalsa i endiveblad

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(1)

Tillagningstid: 15 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Skala eventuellt äpplena. Dela, kärna ur och skär dem i små tärningar. Hacka räkorna. Ansa och skiva löken. Blanda äppeltärningarna, räkorna och löken med kaprisen. Smaka av med vinäger, olja, salt och peppar. Fyll endivebladen med röran och lägg efter hand på ett fat. Garnera med laxrommen.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!