Ansjovisröra med brynt smör
  • Tid 40 min

Ansjovisröra med brynt smör

0 (0 betyg)

Gott som förrätt, innan glöggminglet eller varför inte som inledning på julbordet.

  • Tillagningstid 40 min
  • Ingredienser 8

Ingredienser

8 bufféportioner
  • 4 medelstora potatisar
  • 120 g smör
  • 6 hårdkokta ägg
  • 125 g ansjovisfiléer
  • 1 liten finhackad rödlök
  • 1 dl finskuren gräslök
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Skala och koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt svalna.

  2. 2

    Smält smör i en kastrull tills det skummar och är gyllene i färgen.

  3. 3

    Tärna potatis och ägg. Lägg i en bunke. Hacka ansjovisfiléerna och vänd ner med spadet i bunken. Blanda ner lök och gräslök. Häll på det brynta smöret och rör om. Smaka av med salt och peppar. Servera i små glas, med knäcke till.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar