Äggröra på tunt knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Krämigt och somrigt att knapra på innan middagen eller under festen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 3 kokta ägg
  • 1 msk smör
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk hackad gräslök
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk kapris
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 2 krm flingsalt
  • Till servering:
  • 8 skivor knäckebröd, gärna tunt
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 dl färsk dill, på kvist

Gör så här

  1. Hacka äggen försiktigt, förslagsvis i en äggskärare. De får inte bli för mosiga. Klicka smör på äggen när de fortfarande är varma och blanda.Tillsätt majonnäs, gräslök, dill, kapris, svartpepparoch salt. Blanda försiktigt. Hit kan du förbereda dagen innan.
  2. Forma små ägg med en sked och lägg på brödet. Toppa med gräslök och en dillkvist. Servera genast.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Ägghalvor med kaviar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)
11 st
  • Ingredienser (11)
  • 3 kokta ägg
  • 1 msk smör
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk hackad gräslök
  • 2 msk hackad dill
  • 1 msk kapris
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 2 krm flingsalt
  • Till servering:
  • 8 skivor knäckebröd, gärna tunt
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 dl färsk dill, på kvist

Äggröra på tunt knäckebröd

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(2)

Krämigt och somrigt att knapra på innan middagen eller under festen.

Tillagningstid: 20 minuter
4 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Hacka äggen försiktigt, förslagsvis i en äggskärare. De får inte bli för mosiga. Klicka smör på äggen när de fortfarande är varma och blanda.Tillsätt majonnäs, gräslök, dill, kapris, svartpepparoch salt. Blanda försiktigt. Hit kan du förbereda dagen innan.
  2. Forma små ägg med en sked och lägg på brödet. Toppa med gräslök och en dillkvist. Servera genast.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Ansjovisröra med brynt smör

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Ägghalvor med räkor

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Rulltårta med örter och romfyllning

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Ägghalva med brynt smör

Betyg
Betyg
(58)
Spara recept

Ägghalvor med kaviar

Betyg
Betyg
(53)
Spara recept

Ägg- och sillbakelse

Betyg
Betyg
(43)
Spara recept

Deviled eggs – kryddade ägg

Betyg
Betyg
(11)
Spara recept

Äggröra med parmachips

Betyg
Betyg
(45)