Ägghalvor med currykräm och mandel
  • Tid 20 min

Ägghalvor med currykräm och mandel

0 (0 betyg)

Recept av Eleonora Von Essen och Becca Sulocki och foto: Björn Tesch

  • Tillagningstid 20 min
  • Ingredienser 7

Ingredienser

8 bufféportioner
  • 4 ägg
  • 2 msk crème fraiche
  • 2 msk majonnäs (gärna hemmagjord)
  • 2 krm curry
  • salt
  • rökt paprikapulver (sött)
  • 7 rostad salt mandel, skivade
= finns i Coops ekologiska sortiment

Gör så här

  1. 1

    Hårdkoka äggen, 7–8 min. Kyl ner i kallt vatten och skala direkt.

  2. 2

    Dela äggen och gröp ut gulan. Mosa gulan med crème fraiche, majonnäs och curry. Smaka av med salt.

  3. 3

    Klicka eller spritsa krämen i de urgröpta ägghalvorna och pudra över lite paprikapulver. Toppa med några skivor rostad mandel.

Sätt ett betyg

0 kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar