Änglamarkspriset 2019

Känner du en äkta mathjälte? Som gör värdefulla insatser inom svensk miljö och matglädje? Då ska du nominera till Änglamarkspriset!

Änglamarkspriset fokuserar på hållbar matglädje och framtidens mat och dryck. Vi vill premiera en person eller organisation som speglar hållbar matglädje och står för värdefulla insatser inom svensk miljö och ekologi.

Det kan vara en produkt, idé eller en tjänst, i liten eller stor skala. Känner du någon som brinner för god mat? Som inspirerar andra att göra hållbara, smarta val? Det kanske rentav är du själv?

Änglamarkspriset startade år 2002 för att uppmuntra och lyfta fram goda initiativ inom svensk miljö och ekologi tillsammans med Hasse Alfredsson och familjerna Taube och Danielsson. Änglamarkspriset ges till en person, organisation eller företag som gjort särskilt värdefulla insatser inom dessa områden. Det kan vara i stort eller smått, en produkt eller ett projekt. Läs mer om Änglamarkspriset här.

Vinnaren får 100 000 kr och utses den 1 september på Skansen i Stockholm.   

Nominera här senast 6 juni 2019. Självklart kan du nominera dig själv!

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Jag nominerar

 
Namn:
Telefon:
E-post:
Webbplats:
Motivering:

Jag som nominerar

 
Namn:
E-post:
 
  

Relaterat innehåll

Logga in och samla dina butiker här
Då har du öppettider, reklamblad och annat viktigt alltid nära till hands.

Logga in


Logga in så kommer du åt dina listor i appen när du ska handla och delar dem automatiskt med alla i ditt hushåll. Smart!