Vit chokladtryffel

Betyg (1-5):
3.28 (36 betyg)

20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • (4)
  • 0.75 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • Smaksättning:
  • 1 msk cointreau eller pressad apelsin, florsocker eller
  • riven vit choklad

Gör så här

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Sänk värmen. Bryt sönder chokladen och lägg ner den i grädden. Rör om tills chokladen har smält. Ta kastrullen från värmen.
  2. Blanda ner smaksättningen. Ställ in i kylskåp tills smeten har stelnat så mycket att den kan formas, cirka 2 timmar.
  3. Forma kulor av cirka 1 matsked smet med hjälp av två teskedar. Klicka ner dem i lite kakao, florsocker eller riven vit choklad och rulla dem runt.
  4. Ta upp kulorna och rulla dem släta med händerna. Rulla dem åter i kakao, florsocker eller vit choklad. Lägg even -tuellt tryfflarna i pappersformar. Låt tryfflarna stelna och förvara dem sedan svalt i en burk med lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Charlotte

2016-12-30

Jättegoda och enkla att få till!

lisa

2013-12-08

mycket bra!

Liknande recept

Hallontarte

(34)

Kokosbollar med vit choklad och lime

(3)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

Passionsfruktscheesecake

(32)

Snabb cheesecake med rårörda hallon

(47)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(53)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Banoffee-paj

(83)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 0.75 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • Smaksättning:
  • 1 msk cointreau eller pressad apelsin, florsocker eller
  • riven vit choklad

Vit chokladtryffel

Betyg (1-5):
3.28 (36 betyg)

20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Sänk värmen. Bryt sönder chokladen och lägg ner den i grädden. Rör om tills chokladen har smält. Ta kastrullen från värmen.
  2. Blanda ner smaksättningen. Ställ in i kylskåp tills smeten har stelnat så mycket att den kan formas, cirka 2 timmar.
  3. Forma kulor av cirka 1 matsked smet med hjälp av två teskedar. Klicka ner dem i lite kakao, florsocker eller riven vit choklad och rulla dem runt.
  4. Ta upp kulorna och rulla dem släta med händerna. Rulla dem åter i kakao, florsocker eller vit choklad. Lägg even -tuellt tryfflarna i pappersformar. Låt tryfflarna stelna och förvara dem sedan svalt i en burk med lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Charlotte

2016-12-30

Jättegoda och enkla att få till!

lisa

2013-12-08

mycket bra!

Liknande recept

Hallontarte

(34)

Kokosbollar med vit choklad och lime

(3)

Jordgubbstrifle med sockerkaka och pistagenötter

(10)

Passionsfruktscheesecake

(32)

Snabb cheesecake med rårörda hallon

(47)

Blåbärstårta med rostad havregrynsbotten

(53)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor

(21)

Banoffee-paj

(83)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies