Vit chokladtryffel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(41)

20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 0.75 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • Smaksättning:
  • 1 msk cointreau eller pressad apelsin, florsocker eller
  • riven vit choklad

Gör så här

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Sänk värmen. Bryt sönder chokladen och lägg ner den i grädden. Rör om tills chokladen har smält. Ta kastrullen från värmen.
  2. Blanda ner smaksättningen. Ställ in i kylskåp tills smeten har stelnat så mycket att den kan formas, cirka 2 timmar.
  3. Forma kulor av cirka 1 matsked smet med hjälp av två teskedar. Klicka ner dem i lite kakao, florsocker eller riven vit choklad och rulla dem runt.
  4. Ta upp kulorna och rulla dem släta med händerna. Rulla dem åter i kakao, florsocker eller vit choklad. Lägg even -tuellt tryfflarna i pappersformar. Låt tryfflarna stelna och förvara dem sedan svalt i en burk med lock.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Charlotte

2016-12-30

Jättegoda och enkla att få till!

lisa

2013-12-08

mycket bra!

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbstiramisu

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Chiayoghurtbägare

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pistasch- och päronglass

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Enkel midsommartårta

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Jordgubbsmuffins med vaniljyoghurttopping

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Plommonpaj med cream cheese

Betyg
Betyg
(7)
4 st
  • Ingredienser (4)
  • 0.75 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • Smaksättning:
  • 1 msk cointreau eller pressad apelsin, florsocker eller
  • riven vit choklad

Vit chokladtryffel

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
(41)

20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Sänk värmen. Bryt sönder chokladen och lägg ner den i grädden. Rör om tills chokladen har smält. Ta kastrullen från värmen.
  2. Blanda ner smaksättningen. Ställ in i kylskåp tills smeten har stelnat så mycket att den kan formas, cirka 2 timmar.
  3. Forma kulor av cirka 1 matsked smet med hjälp av två teskedar. Klicka ner dem i lite kakao, florsocker eller riven vit choklad och rulla dem runt.
  4. Ta upp kulorna och rulla dem släta med händerna. Rulla dem åter i kakao, florsocker eller vit choklad. Lägg even -tuellt tryfflarna i pappersformar. Låt tryfflarna stelna och förvara dem sedan svalt i en burk med lock.

- kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Charlotte

2016-12-30

Jättegoda och enkla att få till!

lisa

2013-12-08

mycket bra!

Liknande recept

Spara recept

Jordgubbstiramisu

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Chiayoghurtbägare

Betyg
Betyg
(17)
Spara recept

Pistasch- och päronglass

Betyg
Betyg
(13)
Spara recept

Enkel midsommartårta

Betyg
Betyg
(74)
Spara recept

Chokladvåfflor med björnbärs- och mascarponekräm

Betyg
Betyg
(16)
Spara recept

Hallonsmoothie

Betyg
Betyg
(8)
Spara recept

Jordgubbsmuffins med vaniljyoghurttopping

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Plommonpaj med cream cheese

Betyg
Betyg
(7)