Vit chokladtryffel

Betyg (1-5):
3.31 (35 betyg)

20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 4 st
  • 0.75 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • Smaksättning:
  • 1 msk cointreau eller pressad apelsin, florsocker eller
  • riven vit choklad

Gör så här

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Sänk värmen. Bryt sönder chokladen och lägg ner den i grädden. Rör om tills chokladen har smält. Ta kastrullen från värmen.
  2. Blanda ner smaksättningen. Ställ in i kylskåp tills smeten har stelnat så mycket att den kan formas, cirka 2 timmar.
  3. Forma kulor av cirka 1 matsked smet med hjälp av två teskedar. Klicka ner dem i lite kakao, florsocker eller riven vit choklad och rulla dem runt.
  4. Ta upp kulorna och rulla dem släta med händerna. Rulla dem åter i kakao, florsocker eller vit choklad. Lägg even -tuellt tryfflarna i pappersformar. Låt tryfflarna stelna och förvara dem sedan svalt i en burk med lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Charlotte

2016-12-30

Jättegoda och enkla att få till!

lisa

2013-12-08

mycket bra!

Liknande recept

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(778)

Frasvåfflor - Coop

(123)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar - Coop

(1)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter - Coop

(2)

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)
4 st
  • Ingredienser 4 st
  • 0.75 dl vispgrädde
  • 200 g vit choklad
  • Smaksättning:
  • 1 msk cointreau eller pressad apelsin, florsocker eller
  • riven vit choklad

Vit chokladtryffel

Betyg (1-5):
3.31 (35 betyg)

20 stycken
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Koka upp grädden i en kastrull. Sänk värmen. Bryt sönder chokladen och lägg ner den i grädden. Rör om tills chokladen har smält. Ta kastrullen från värmen.
  2. Blanda ner smaksättningen. Ställ in i kylskåp tills smeten har stelnat så mycket att den kan formas, cirka 2 timmar.
  3. Forma kulor av cirka 1 matsked smet med hjälp av två teskedar. Klicka ner dem i lite kakao, florsocker eller riven vit choklad och rulla dem runt.
  4. Ta upp kulorna och rulla dem släta med händerna. Rulla dem åter i kakao, florsocker eller vit choklad. Lägg even -tuellt tryfflarna i pappersformar. Låt tryfflarna stelna och förvara dem sedan svalt i en burk med lock.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Charlotte

2016-12-30

Jättegoda och enkla att få till!

lisa

2013-12-08

mycket bra!

Liknande recept

Hallonsmoothie - Coop

(7)

Kladdkaka grundrecept - Coop

(778)

Frasvåfflor - Coop

(123)

Ris á la Malta med apelsin och krossade pepparkakor - Coop

(20)

Banan- och kokosglass med rå kolasås och rostade mandlar - Coop

(19)

Jordgubbsglass med vaniljdrömmar - Coop

(1)

Mango och hallon med vaniljkesella och nötter - Coop

(2)

Smulpaj med blåbär och vit choklad - Coop

(22)

För att förbättra och anpassa ditt besök använder vi cookies. Fortsätter du härifrån innebär det att du accepterar att cookies används. Läs mer om cookies