Vinterfrukter i glöggkryddat rödvin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En kall desert för finsmakaren i innomhusvärmen.

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.
  • 5 dl rödvin eller lättvinsglögg
  • 35 g glöggkryddor
  • 12 katrinplommon
  • 2 dl russin
  • 12 torkade aprikoser
  • 12 torkade äppelringar

Gör så här

  1. Värm vinet i kastrull med glöggkryddor tills det kokar eller använd färdig glögg (detta ger en sötare dessert eftersom glögg redan har socker i sig).
  2. Skär all frukt, utom russinen, i små bitar. Slå vinet över, lägg på lock och låt svalna innan det sätts i kylen. Det ska bli kallt innan servering, låt det gärna stå någon dag innan servering. Kan sparas i minst två veckor i kylen.
  3. Sila bort kryddorna och servera frukten med Pistasch- och vit chokladparfait.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppelcheesecake

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Ugnsbakad citrus med snötäcke

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Lotta Lundgren - Kanderade äpplen

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Vegansk glass

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sabayonne med exotisk fruktblandning

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Äppelsockerkaka

Betyg
Betyg
(41)
6 st
  • Ingredienser (6)
  • 5 dl rödvin eller lättvinsglögg
  • 35 g glöggkryddor
  • 12 katrinplommon
  • 2 dl russin
  • 12 torkade aprikoser
  • 12 torkade äppelringar

Vinterfrukter i glöggkryddat rödvin

Betyg (1-5):
Betyg
Betyg
0 (0 betyg)

En kall desert för finsmakaren i innomhusvärmen.

Tillagningstid: 20 min
6 portioner
Receptet har sparats! Logga in för att se alla dina favoritrecept.

Gör så här

  1. Värm vinet i kastrull med glöggkryddor tills det kokar eller använd färdig glögg (detta ger en sötare dessert eftersom glögg redan har socker i sig).
  2. Skär all frukt, utom russinen, i små bitar. Slå vinet över, lägg på lock och låt svalna innan det sätts i kylen. Det ska bli kallt innan servering, låt det gärna stå någon dag innan servering. Kan sparas i minst två veckor i kylen.
  3. Sila bort kryddorna och servera frukten med Pistasch- och vit chokladparfait.

- kommentarer

1 av 5 2 av 5 3 av 5 4 av 5 5 av 5
Tack för ditt betyg!

Logga in för att skriva en kommentar

Tack för din kommentar!



Liknande recept

Spara recept

Äppelcheesecake

Betyg
Betyg
(2)
Spara recept

Frozen apelsincheesecake med nötcrunch

Betyg
Betyg
(42)
Spara recept

Ugnsbakad citrus med snötäcke

Betyg
Betyg
(1)
Spara recept

Frozen cheesecake med jordgubbar och lime

Betyg
Betyg
(30)
Spara recept

Lotta Lundgren - Kanderade äpplen

Betyg
Betyg
(10)
Spara recept

Vegansk glass

Betyg
Betyg
(3)
Spara recept

Sabayonne med exotisk fruktblandning

Betyg
Betyg
(18)
Spara recept

Äppelsockerkaka

Betyg
Betyg
(41)